ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Μαϊος 2022
(1 Ψήφος)

Καλό μεσημεράκι παρέα μου! Φυσικό κι αναμενόμενο ίσως, η νίκη της Ουκρανίας στη φετινή Eurovision που διεξήχθη στο Τορίνο της Ιταλίας.Η Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania» κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού. Το νικητήριο τραγούδι, που συνδύασε την ραπ με παραδοσιακά ακούσματα, ήταν ένας φόρος τιμής στη μητέρα του frontman του συγκροτήματος Όλεχ Πσιουκ. Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» βρέθηκε στην 8η θέση με 215 βαθμούς. Και του χρόνου πάλι...

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μεγάλου Τελικού της Γιουροβίζιον, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε ένα από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τη μετάδοση που έκανε με τη Μαρία Κοζάκου το βράδυ της Πέμπτης στον Β' Ημιτελικό. Χαρακτηριστικά, μιλώντας για τη συμμετοχή της Σουηδίας ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: "Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε στα σχόλια ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ".

Ο αγαπημένος Γιώργος Μαργαρίτης παραδέχεται πως άργησε να κάνει τον πρώτο του δίσκο, γιατί είχε το πάθος του με τον τζόγο. Είχε κρυψώνες για χρήματα, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, όπως η Βουλιαγμένη κ.α. Όσον αφορά την εξάρτησή του από το αλκοόλ και το χασίς, σημείωσε πως είναι ανάλογα τον οργανισμό. Το χασίς το δοκίμασε πολύ μικρός και δεν είχε θέμα να το κόψει. Το ποτό και το τσιγάρο όμως κράτησε 40 χρόνια και σιγά σιγά, άρχισε να μην του αρέσει η φωνή του. Όλες αυτές οι καταχρήσεις άρχισαν να ξεραίνουν τον λαιμό του και τα τύμπανά του δεν άκουγαν καλά κι έτσι αποφάσισε να τα κόψει.

Και κάτι από το παρελθόν:   Όταν ήρθε ο σκηνοθέτης Βερνέιγ στην Ελλάδα για να γυρίσει την ταινία του, έφερε μαζί του τους ηθοποιούς Ζαν-Πολ Μπελμοντό, τον Ομάρ Σαρίφ, Ζακλίν Μπισέ και τον Τζόνι Χαλιντέι. Ο Ελληνας μάνατζερ διάλεξε τον Αλέκο Τζανετάκο και τη Μαίρη Χρονοπούλου, για να τους παίρνουν από το “Χίλτον” και να τους πηγαίνουν για ξενάγηση το βράδυ. Ο Ζαν Μπελμοντό συμπάθησε τον Τζανετάκο, γιατί ήταν σπορτίβο και χαρούμενος άνθρωπος. Πήγαινε και στα γυρίσματα με μία μοτοσικλέτα Καβασάκι μεγάλου κυβισμού και του άρεσε ακόμη πεισσότερο! Γίνανε σχεδόν κολλητάρια, τον είχε πάει και μια ωραία βόλτα στο Σούνιο και ενθουσιάστηκε! Ο τεχνικός του Φίνου τότε, είπε στον Ζαν: "Μεσιέ, ο Αλέκος Τζανετάκος είναι πρωταγωνιστής όπως είσαι εσύ στο Παρίσι, με τις μοτοσικλέτες του και τις ωραίες γυναίκες...Έχει γυρίσει εκατόν ογδόντα ταινίες (τόσες ηταν μέχρι τότε) και παίζει κάθε βράδυ στο θέατρο" και του απαντά ο Μπελμοντό: "Τον είδα προχθές που πέσανε πάνω του κάτι όμορφα κορίτσια και τους έδινε αυτόγραφα!" Τότε ο Μπελμοντό γύρισε προς τον Τζανετάκο και δίνοντάς του σημασία τον ρώτησε με θαυμασμό αν αληθεύουν αυτά που ακούει!

Κλείσιμο λοιπόν, με μουσική διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού, από τον Κ.Αργυρό και το "Ελεύθερος" Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακής και μια καλή καινούρια εβδομάδα φίλοι και φίλες!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top