ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (18/12/22)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Δεκεμβρίου 2022
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλημέρα και χαρουμενη Κυριακή σε όλη την παρέα του Volvinews. Ζεστή η μέρα για την εποχη  θα έλεγα, οτι πρέπει για αυτους που μπορούνε για βολτούλα στην παραλία, καφεδάκι , παρεούλα όμορφη και θετική διάθεση ετσι για να ζουμε όμορφες στιγμές. Γιατι οπως εχω ξαναματαπεί η ζωή είναι στιγμές. 

Kαι για να ξεκινήση ανεβασμένα μια "καλή" μερα  και να ειναι οντος "καλημέρα" ανεβασμένο τραγουδακι και σήμερα, άλλωστε το υποσχέθηκα στην Ρουλα μας να σας εχω επανω στα τραπέζια ... 

Πριν το ακουσουμε όμως να υπενθυμίσουμε οτι "παίζει" διαγωνισμός. Απο την "Φωλιά Αγάπης" των Βρασνών και τους υπευθύνους της,  εχουμε να σας δώσουμε  2 σακούλες τρόφιμα για 2 τυχερούς και μη μου πειτε οτι δεν ειναι πραγματα που τα χρειαζόμαστε εκει που εχουν παει οι τιμές. 
 Να προχωρήσουμε στο τραγουδακι της ημέρας για ολους σας με την αγαπη μου και τις καλυτερες ευχες μου για την σημερινη μερα .... οχι δε θα ευχηθω απο δω μεσα στον δικο μου ανθρωπο τον εχω διπλα μου να του τα πω, αλλωστε η ζωή ειναι εκτος διαδικτυου και οχι μεσα απο αυτο. 

καλημέραααααααααααααα 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top