ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (2/4/23)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Απριλίου 2023
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Την καλημέρα μου  σε ολο τον κόσμο ! Χθες  η συνεργατιδα μας η Ρουλα ειχε εργασια ετσι δεν μπορεσε να σας ανεβασει το τραγουδι της ημερας και οπως καταλαβατε ουτε και σημερα μπορει οποτε  θα το ακουσετε απο μενα. Ειναι ενα παλιο τραγουδι κλασικο και διαχρονικο

. Ειναι ενα τραγούδι με τον Γιαννη Πουλοπουλο, ισως θα λέγατε οτι ηταν ακριβώς για την χθεσινή ημέρα , ομως δυστυχως το ψεμα δεν εχει μερα , ειναι παντα σε πρώτη προβολή και πάντα επίκαιρο. 

Τα ψευτικα αισθηματα, οι ψευτικοι ανθρωποι η  αρρωστημένες καταστασεις .. 

Λέγεται, συχνά, πως το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί να πει κάποιος είναι πως δεν έχει πει ποτέ του ψέματα. Και αυτό είναι αλήθεια!

Το ψέμα υπάρχει από τότε που υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον καταταλαιπωρημένο πλανήτη. Το βεβαιώνουν οι μυθολογίες όλων των πολιτισμών, τα ιερά κείμενα όλων των θρησκειών αλλά και το γεγονός πως συνεχίζει να υφίσταται μετά από τόσες χιλιετηρίδες.

Συχνά, φαντάζει μέσα μας ως αναγκαιότητα ή ακόμα και μονόδρομος, είτε γιατί νιώθουμε πως κάποιοι δεν αντέχουν να ακούσουν την αλήθεια είτε γιατί εμείς οι ίδιοι τη φοβόμαστε, σκεπτόμενοι τις πιθανές συνέπειες και έτσι θέλουμε να την αποκρύψουμε, είτε γιατί το δέλεαρ του ενδεχόμενου προσωπικού ή μη οφέλους από τη χρήση κάποιου ψέματος είναι μεγάλο είτε γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε κάποιον ή κάποιους. Πρωινες φιλοσοφίες θα μου πείτε ... θα σας αφήσω λοιπόν να πιείτε τον καφέ σας ακουγοντας το τραγουδι της ημέρας μας. 


Την καλημερα μου και να περασετε μια όμορφη Κυριακη. με την αγαπη μου για σας .....

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top