ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

26 Νοεμβρίου 2023
(1 Ψήφος)

Και μετά τις απαιτούμενες Κυριακάτικες δουλίτσες, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης με αγαπημένο τραγούδι του Σαββατοκύριακου και θα το αφιερώσουμε στους σημερινούς εορτάζοντες-ουσες Στέλιο και Στέλλα!

Την πιο δύσκολη απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο αγαπημένος Νίκος Κουρκούλης κι αυτό γιατί έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας, Θανάσης. Αυτή την περίοδο ο Νίκος εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί "Frangelico", το οποίο και προχώρησε σε μια ανακοίνωση για να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν λειτούργησε χθες το βράδυ:«Η επιχείρηση ανακοινώνει πως σήμερα Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη συμπαράστασης και ως φόρο τιμής στο θρήνο του καλλιτέχνη μας, Νίκου Κουρκούλη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του πατέρα Θανάση».

Σε λίγες ημέρες, η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η ίδια αποκαλύπτει:«Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει.Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα σταθερά, τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον!».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βιώνοντας τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος που έχει προκύψει και λόγω του τεράστιου χρέους των 80.000, είχε φτάσει στην απόγνωση και αντιμετώπιζε αυτοκτονικές σκέψεις. Ως αποτέλεσμα, έλαβε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια κι έτσι παραμένει νοσηλευόμενος στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί. Ο ίδιος δηλώνει: "Είμαι καλύτερα στα χέρια των αξιόλογων γιατρών μου! Βγαίνω στο κυλικείο τις ώρες που επιτρέπεται στο επισκεπτήριο κι έχω πληροφορηθεί και για την αγάπη του κόσμου και για το τι λένε έξω και πώς έχει περάσει η περίπτωσή μου! Προφανώς, όλη αυτή η δημοσιότητα που έχει δοθεί στο θέμα μου, έχει προσελκύσει και ανθρώπους που κατά κάποιον τρόπο για μένα, καπηλεύονται μια ιστορία και θα έπρεπε να δείξουν λίγο περισσότερο ευαισθησία! Τουλάχιστον ως προς τη μητέρα μου, η οποία είναι 91 χρονών και μου έδειξαν σε βίντεο ότι την πήραν τηλέφωνο και της είπαν πως ο γιος της βρίσκεται σε ψυχιατρείο! Στον Θεό που πιστεύετε!..Δηλαδή, παίρνεις μια μεγάλη γυναίκα 91 χρονών που έχει μια προκατάληψη και μια συγκεκριμένη θέση στο τι είναι ψυχιατρείο;". Ο ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν θέλει πολλές επαφές με τον κόσμο!

Και κάτι από το παρελθόν...Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν μπορούν να αποστηθίσουν τα λόγια τους και αυτό είναι σοβαρό εμπόδιο στην καριέρα τους. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος όμως, αυτός ο τεράστιος κωμικός το μετέτρεψε σε ατού! Το κοινό δεν αντιλήφθηκε ποτέ, πώς ένας τόσο σπουδαίος κωμικός θα είχε πρόβλημα να αποστηθίσει το κείμενο που του εμπιστεύονταν! Όμως ο ταλαντούχος Ηλιόπουλος, που σημειωτέο χρησιμοποιούσε υποβολέα, μετέτρεψε αυτή την αδυναμία σε ατού και έστησε ολόκληρους ρόλους πάνω στην ελλειμματική του μνήμη. Η διαδρομή του Ντίνου Ηλιόπουλου αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευρηματικότητα και την τόλμη του χαρισματικού ανθρώπου, που χάρις στο ταλέντο κατορθώνει το ακατόρθωτο. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν ο αγαπημένος κωμικός του Δημήτρη Χορν, ενώ και ο Βασίλης Λογοθετίδης ακόμα είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το ταλέντο αυτού του ανθρώπου!

Αυτά και για σήμερα φίλοι μου, εύχομαι να ξεκινήσει όμορφα και ήρεμα αυτή η εβδομάδα και να ντύνεστε ζεστά,...επιτέλους ήρθε ο χειμώνας!

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top