Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημέρα αγαπητές κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι .Σήμερα βιάζομαι πολύ γιατί έχω εξωτερικές δουλειές οπότε από το να μην ήμουν εδώ καθόλου αποφάσισα να σας πω γρήγορα-γρήγορα την καλημέρα μου και να σας ''μεταδώσω''μόνο τις ειδήσεις και το τραγούδι της ημέρας.Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί (γιατί και εγώ ακόμη δεν είδα τα πρωτοσέλιδα ) τι συμβαίνει γύρω μας και να μουσικοταξιδέψουμε με την σημερινή μουσική μου επιλογή.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σε πλήρη ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ - Ραγδαία μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης (6/11) από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις σε αρκετές περιοχές.

  1. Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτηςστην Ήπειρο (κυρίως στα δυτικά τμήματα) και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και πιθανώς στη δυτική Στερεά.
  2. Τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.
  3. Στα βορειότερα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και πιθανόν τη δυτική Στερεά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

    Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

    Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο
    πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

  4. ΑΤΤΙΚΗ
    Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές
    Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
    Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβοι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
    Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
    Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  5. ΠΗΓ'Η-NEWSBOMB.GR

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Κοινωνικό μέρισμα : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το πάρετε

Μέσα στο Νοέμβριο έρχεται η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα

Κοινωνικό μέρισμα : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το πάρετε | tanea.gr

Novartis

Τι ετοιμάζουν Πολάκης – Τζανακόπουλος στη συνεδρίαση της προανακριτικής

Oι δύο βουλευτές θα παρευρεθούν στη συνεδρίαση της Προανακριτικής και μένει να δούμε πως θα χειριστούν το θέμα και οι δύο πλευρές.

Τι ετοιμάζουν Πολάκης – Τζανακόπουλος στη συνεδρίαση της προανακριτικής | tanea.gr

Συνεχίζεται το πρόγραμμα

Κύπρος : Νέα γεώτρηση στο κοίτασμα «Γλαύκος», δεν φεύγουν οι ξένες εταιρείες

Επιβεβαίωση της γεώτρησης της ExxonMobil στο κοίτασμα «Γλαύκος», του Τεμαχίου 10 της Κυπριακής ΑΟΖ, η οποία σύμφωνα με την εταιρία θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Τουρκικά ΜΜΕ : Ο Ερντογάν αποφασίζει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής «Yeni Safak», η οποία επανέρχεται στο ζήτημα, η τουρκική προεδρία θα αποφασίσει για την τύχη της μονής της Χώρας - Η εφημερίδα αναφέρει και πάλι ότι η απόφαση αυτή θα αποτελέσει προηγούμενο και για την Αγία Σοφία.

Τουρκικά ΜΜΕ : Ο Ερντογάν αποφασίζει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί | in.gr

Διάψευση από τον πρύτανη

Κοζάνη: Καταγγελίες φοιτητριών για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή

Συμπεριφορά χειρότερη και από αυτή του γνωστού ως «φακελάκια», καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, καταλογίζει καταγγελία που στάλθηκε στο υπουργείο Παιδείας αναφορικά με καθηγητή του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Τι είπε η εισαγγελέας

Θεσσαλονίκη : Ελεύθεροι οι δύο κυνηγοί για τον θανάσιμο τραυματισμό του γαμπρού τους

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν το μεσημέρι, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κυνηγοί που συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου γαμπρού τους από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας που εκπυρσοκρότησε.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν το μεσημέρι, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Η ίδια ζήτησε να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω απ τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος κυνηγός και κατόπιν να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

Τι συνέβη
Πρόκειται για έναν 57χρονο και τον 61 ετών αδελφό του, που μαζί με τον 46χρονο γαμπρό τους ξεκίνησαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνου στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ο 61 ετών άνδρας, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στο πίσω μέρος «εντός του φορτωτή-κουβά» του αγροτικού οχήματος. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , «ο 57χρονος έπεσε και κατά την πτώση του εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 46χρονος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Κοινωνικός όλεθρος»

Χρυσοχοΐδης: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε πλέον το μεταναστευτικό

«Το πρόβλημα στα νησιά είναι εκρηκτικό. Έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης» είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης και πρόσεθεσε ότι ακόμα και αν ο μηχανισμός ολόκληρης της ΕΕ είχε κινητοποιηθεί «δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το τσουνάμι ανθρώπων».

Πηγή-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' διαβάστε περισσότερα...

Αυτά για σήμερα τα λίγα επειδή όπως σας είπα στον πρόλογο μου βιάζομαι και πρέπει να φύγω.Πιάστε λοιπόν την σημερινή ,μουσική μου επιλογή και ..πορευτείτε την ημέρα τούτη με αισιοδοξία ,με κέφι με ανεβασμένη την δάθεση .Μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός κανονικά με φουλ το άρθρο .Να περνάτε καλά ,να βλέπετε φίλους ,να βγαίνετε βόλτες έστω και αν ο καιρός είναι βροχερός μπέιτε στο αμάξι και πηγαίνετε στην θάλασσα ,πάρτε βαθιές και σιγανές ανάσες και δείτε τα πράγματα πιο όμορφα ,πιο θετικά.Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

Top