Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλή υπομονή να έχουμε.Παρασκευή σήμερα 6 Νοεμβρίου και μόλις μια ημέρα πριν γίνει γενική καραντίνα σε όλη την χώρα ,φυσικά και αν ανοίξεις την τηλεόραση σε συγκεκριμένο κανάλι όλοι ξέρουμε σε πιο ,έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο μιας και πλέον δεν τους ενδιαφέρει το παρών αλλά το τι θα γίνει στο μέλλον δηλ εαν συνεχιστεί η καραντίνα και μετά τις 30 Νοεμβρίου ,εαν πάρει παράταση ,είναι αυτό που συζητούν από χτες και μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.Συνεχίζουν λοιπόν και σκορπούν τον πανικό στον κόσμο και ούτε  ένα παραθυράκι αισιοδοξίας δεν προσφέρουν στον κοσμάκι τους αρκεί η τρομολαγνεία και η τρομοκρατία απέναντι σε έναν λαό που έχει γονατίσει .Ειδικά η ''κυρία'' της εκπομπής το έχει τερματίσει τελείως μιας και είναι ο φόβος και ο τρόμος προσωποποιημένοι....

Για να μη πω και για την άλλην που μόλις πάει 2 η ώρα το μεσημέρι πλέκει το εγκώμιο της απαισιοδοξίας σε όλο τον Ελληνικό λαό.Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα κανάλια με διασκεδάστικά προγράμματα εκείνη την ώρα οπότε και αλλάζουμε κανάλι γιατί τα νεύρα μας δεν αντέχουν αλλό.

Με αρκετό κρύο ξυπνήσαμε σήμερα καθώς και με έναν σεισμό που έγινε χτες βράδυ γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και επίκεντρο είχε την Χαλκιδική ,εγώ να σας πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τίποτα αλλά όπως βλέπω σε αναρτήσεις πολλοί από εμάς τον κατάλαβαν καλά.Πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό καθώς έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και το σκηνικό θα είναι άκρως χειμωνιάτικο .

Καιρός σήμερα: Με συννεφιά και θυελλώδεις ανέμους η Παρασκευή - Πού θα βρέξει.

Καιρός σήμερα: Με συννεφιά και θυελλώδεις ανέμους η Παρασκευή - Πού θα βρέξει

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.Τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Και μέσα στο Lockdown... έρχεται ψυχρή εισβολή! Καρέ - καρέ η κάθοδος (Vid)

Θα παρουσιάσει σοβαρή αλλαγή ο καιρός, τουλάχιστον σε σχέση με τη θερμοκρασία, από τις 10 Νοεμβρίου και μετά, λόγω καθόδου ψυχρών αερίων μαζών προς τη χώρα μας.

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σημαντικά στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη, καθώς τα τελευταία 24ωρα διατηρείται η τάση για την κάθοδο πολύ ψυχρών αερίων μαζών, πολικής προέλευσης, από τη Ρωσία προς την ανατολική Ευρώπη.

Η τάση για την κάθοδο των ψυχρών αερίων μαζών αρχίζει να καταγράφεται ξεκάθαρα και να κερδίζει καθημερινά πόντους. Αλλάζει, ωστόσο, από ανανέωση σε ανανέωση των δεδομένων των προγνωστικών μοντέλων η πορεία της ψυχρής «μπάλας» και το πόσο νότια θα καταφέρει τελικώς να φτάσει.

Αρνιακός: Χειμερινό σκηνικό με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και λίγα χιόνια...

Αρνιακός: Χειμερινό σκηνικό με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και λίγα χιόνια...

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό της ημέρας και δίνει την τάση μέχρι και την Κυριακή, τονίζοντας πως θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας.

Οι βροχές θα αφορούν όχι σε ολόκληρη τη χώρα, αφού πρόκειται για μέτωπο που θα επηρεάσει τα ανατολικά προσήνεμα, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό είναι οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, έως και 10 μποφόρ και η πτώση της θερμοκρασίας.

Πηγή-Newsbomb.gr -Dokari.gr 

Σαν σήμερα 6 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1860 Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέγεται 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

1901 Έλληνες φοιτητές διαμαρτύρονται για τη μετάφραση του Ευαγγελίου. Πυρπολούνται εφημερίδες. Θα προκληθεί μεγάλη κρίση.

1913 Στην Ινδία, βρετανικά στρατεύματα συλλαμβάνουν το Μαχάτμα Γκάντι, ηγέτη του Κινήματος Παθητικής Αντίστασης, καθώς οδηγεί μια διαδήλωση Ινδών ανθρακωρύχων στην Νότια Αφρική.

1917 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Λήγει η τρίτη μάχη του Υπρ, όταν οι Καναδοί και οι Αυστραλοί κυριεύουν το Πασεντάλε. Καταφέρνουν να προχωρήσουν μόνο 8 χλμ σε τρεις μήνες, ενώ ο αριθμός των νεκρών φτάνει τις 240.000.

1926 Στη φασιστική Ιταλία ξεκινά η θέσπιση μιας σειράς νόμων για την απαγόρευση της λειτουργίας των μη φασιστικών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων της χώρας.

1932 Εκλογές στη Γερμανία. Οι Εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ παραμένουν πρώτο κόμμα στο Ράιχσταχ με το 33,1% των ψήφων και 196 έδρες, παρότι υφίστανται απώλειες.

1943 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Σοβιετικοί επανακτούν το Κίεβο, σχεδόν μετά από δυο χρόνια γερμανικής κατοχής.

1958 Εγκαινιάζεται το Διυλιστήριο πετρελαίου στον Ασπρόπυργο.

1960 Ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Πρωταθλητριών την τσεχοσλοβακική Σπάρτακ Χράντετς και χάνει με 1-0.

1961 Μεγάλες πλημμύρες σημειώνονται στην Αθήνα με 43 νεκρούς.

1964 Με απόφαση της Βουλής, στην οποία πλειοψηφεί η Ένωση Κέντρου, τερματίζεται το μετεμφυλιακό καθεστώς. Καταργούνται το Γ' Ψήφισμα, οι εξορίες και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

1978 Ο Σάχης ελέγχει το στρατό στην Περσία, ύστερα από εξέγερση δύο ημερών. Ο Χομεϊνί από το Παρίσι καλεί το λαό σε εξέγερση.

1983 Ο Τουργκούτ Οζάλ κερδίζει τις εκλογές στην Τουρκία με το κόμμα της "Μητέρας Πατρίδας" και γίνεται πρωθυπουργός.

1985 Ο αμερικανικός τύπος αποκαλύπτει το σκάνδαλο Irangate. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν επέτρεψε την αποστολή όπλων στο Ιράν, παρά την απαγόρευση.

1987 Το κλαμπ «Ρόδον», πρώην κινηματογράφος επί της οδού Μάρνη, ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του ροκ. Θα κλείσει το Μάιο του 2005, λόγω ιδιόχρησης.

1989 Πέθανε η συγγραφέας, Μαρία Ιορδανίδου

1992 Η Ελλάδα υπογράφει στη Μαδρίτη τη Συνθήκη του Σένγκεν.

1999 Διενεργείται δημοψήφισμα στην Αυστραλία με το ερώτημα να γίνει ή όχι η χώρα Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Οι Αυστραλοί αρνούνται την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης και με ποσοστό 55% περίπου αποφασίζουν τη συνέχεια του ισχύοντος πολιτειακού καθεστώτος, επιλέγοντας να διατηρήσουν την βρετανίδα μονάρχη ως αρχηγό του κράτους.

2006 Πέθανε ο Τούρκος πολιτικός που διατέλεσε πλειστάκις πρωθυπουργός της χώρας του, Μπουλέντ Ετσεβίτ.

Πηγή-Thepressroom.gr

Η Έφη Θώδη μιλάει για την νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική | Gossip-tv.gr

Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών:Επιστρέφουμε στον Μάρτιο

Όπως βλέπεται δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία της θείας γιατί μάλλον και το internet τρομάζει που την βλέπει ,ή έχει τόσο μεγάλη φαντασία για τον εαυτό της που κλειδώνει τις φώτο της για να μην μπορούμε να ανεβάσουμε τίποτα .....Την καημένούλα !!!

Η ομοιότητα είναι εμφανής αλλά η πρώτη ,η καλλιτέχνης είναι μια γυναίκα που προσφέρει χαρά με το τραγούδι της και το κέφι της η δε από κάτω ...είναι ο φόβος και ο τρόμος της Ελλάδας μιας και εκτός το ότι παίρνει σβάρνα τα κανάλια και φοβερίζει συνεχώς τον κόσμο και μας συμπεριφέρεται λες και είμαστε υπό την υποταγή της ,συνεχίζει και ξεστομίζει πράγματα που δεν θέλει κανένας να ακούει ,δείτε τι είπε πάλι εχτές με το γνωστό χιτλερικό της ύφος 

Από την τήρηση των μέτρων θα εξαρτηθεί και η συνέχιση ή μη του lockdown πέραν της 30ης Νοεμβρίου. Αυτό ανέφερε στο Newsbomb.gr η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. Επιπλέον τόνισε ότι θα πρέπει «να ξεχάσουμε τα ρεβεγιόν» σημειώνοντας ότι προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός ο κάθε ένας θα πρέπει να κάνει Χριστούγεννα και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του χωρίς οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις.

«Αν τα μέτρα εφαρμοστούν θα πάμε πολύ καλά», ανέφερε στο Newsbomb.gr η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας.

Έχουμε τον καήμο μας έχουμε,δεν μας έφταναν αυτοί όλοι που βγαίνουν και μιλάνε καθημερινά έχουμε και την θεία που σε κάθε της εμφάνιση κοιτάζει να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες που βασανίζονται εδώ και 10 χρόνια από την κρίση κτλ κτλ ,και δεν κοιτάει να είναι προσιτή και αγαπητή και να μας δίνει αισιοδοξία .Λυπάμαι πολύ που την έχουν κάνει σταρ.......Μάλλον αυτό προσδωκούσε !!!

Και πριν σας αποχαιρετήσω με το τραγούδι της ημέρας να σας θυμήσω ότι ο διαγωνισμός μας είναι εν εξελίξη και θα είναι και το Σαββ/κο στο άρθρο της Ρούλας Παναγιωτίδου ,οπότε μπορείτε να πάρετε μέρος και καθ'όλη την διάρκεια του Σαββ/κου.Να ευχαριστήσω προσωπικά για άλλη μια φορά τον κύριο Τσιγγερλιώτη Κωσταντίνο ,πτυχιούχο διαιτολόγο-διατροφολόγο που είναι χορηγός και δωροθέτης σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού και θα προσφέρει σε 2 τυχερούς μας φίλους .2 μέλη της ομάδας μας στο facebook ,από μια μηνιαία Ανάλυση Σώματος ,οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε για να διεκδικήσετε τα δώρα αξίας είναι να βρείτε στην ομάδα μας στο FB την ανάρτηση με το τραγούδι της ημέρας και να αφήσετε τα σχόλια σας.Θα τα πούμε την Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός το πότε θα γίνει η κλήρωση μιας και με τα μέτρα πιεζόμαστε λίγο ,αλλά θα μας πει ο Χρήστος Ευθυμιάδης πότε θα γίνει η live κλήρωση.

Καραντινιώτισσες και Καραντινιώτες να περάσετε ένα ήρεμο Σαββ/κο στο βουνό ,στην θάλασσα ή ακόμη και στην λίμνη μας ,να κάνετε πεζοπορεία και να χαλαρώσετε στην φύση ,νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραία πρωτοβουλία το να επισκεφτεί κάποιος την τόσο όμορφη φύση που έχουμε στον δήμο μας πατώντας φυσικά 6-ονοματεπώνυμο -Διέυθυνση -.Εμείς μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα με χειμωνιάτικες και Χριστουγεννιάτικες διαθέσεις γιατί πραγματικά θέλουμε να ξορκίσουμε τον ιό,το κακό.Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ .

 

Top