Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλό ,ευλογημένο και χαρούμενο μήνα να έχουμε με υγεία για όλους ,επίσης να ευχηθώ και καλή εβδομάδα καθώς και χρόνια πολλά σε  όσους γιορτάζουν σήμερα των Αγίων Αναργύρων ,βοήθεια μας και να μας προστατεύουν άπο κάθε ασθένεια.

Άγιοι Ανάργυροι - Αφιέρωμα - Σαν Σήμερα .gr

Να σχολιάσω πριν ξεκινήσω την καθημερινή ενημέρωση το άρθρο που ανάρτησα χτες στην ομάδα μας στο facebook ,για τις κατεστραμένες λάμπες κατά μήκος σε όλη την δυτική παραλία Σταυρού και πω και άπο εδώ πως αυτοί οι ανεγκέφαλοι που το έκαναν ελπίζω με κάποιο τρόπο να βρέθουν ,με κάποια κάμερα ίσως που μπορεί να υπάρχει σε κάποια κατοικία ή ξενοδοχείο άπο εκείνη την μεριά και ελπίζω να βρεθούν ,λυπάμαι πραγματικά που τέτοια άτομα ζουν ανάμεσα μας και μπορεί να κάνουν και χεριρότερα άπο την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας .Δεν έχω να πω τίποτε άλλο όποιος ξέρει κάτι ,είδε ίσως κάποιους να πάει να το καταγγείλει στο δήμο .Πάμε όμως να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας  σε τίτλους καθώς και τα νέα για τον καιρό όπου οι νοτιάδες θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα ανέβει η θερμοκρασία και άλλο πάνω άπο τα κανονικά επίπεδα για την εποχή που διανύουμε.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Κορονοϊός: «Θα δούμε πάνω από 5.500 κρούσματα» - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί.

Κορονοϊός: «Θα δούμε πάνω από 5.500 κρούσματα» - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, έχει προταθεί στους μεικτούς εξωτερικούς χώρους να έχει μόνο στέγαστρα, να μην έχει πλαϊνά ενώ παράλληλα μελετάται υποχρεωτικό ράπιντ τεστ (τρία στον αριθμό) σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους στη ψυχαγωγία και την εστίαση (θα επιβαρύνονται οι ίδιοι).

Όλες οι παρεμβάσεις που αναμένεται να εισηγηθούν οι ειδικοί στην κυβέρνηση θα αφορούν τις «κόκκινες» περιοχές. Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν και οι όποιες παρεμβάσεις θα είναι απολύτως στοχευμένες.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά...

Τροχαίο δυστύχημα Θεσσαλονίκη

Μενίδι: «Ήθελαν να με πατήσουν και να με σκοτώσουν» - Συγκλονίζει η γυναίκα που σύρθηκε από ληστές...

Ιεράπετρα – Λύτρας στο Newsbomb.gr: Σε σοκ τα παιδιά της Νεκταρίας – Προσχεδιασμένη η δολοφονία..

Θρίλερ με τον Ερντογάν: Επέστρεψε στη Τουρκία αντί να ταξιδέψει στη Γλασκώβη και τη σύνοδο του ΟΗΕ...

Γεωργαντάς: Αυτοί θα πάρουν SMS επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί - Τι ισχυει με τα προσωπικά δεδομένα...

Γεωργαντάς για SMS σε μη εμβολιασμένους

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για την 11χρονη με μαχαίρι στο σχολείο: «Ήταν ένα κακόγουστο αστείο»...

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για την 11χρονη με μαχαίρι στο σχολείο: «Ήταν ένα κακόγουστο αστείο»

Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τους ντελιβεράδες ...

«Υπάρχει και μια συμπεριφορά των διανομέων. Υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου. Ο οδηγός αυτοκινήτου έχει την ευθύνη για όλους αλλά και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα θα πρέπει να αποφασίσουν θα κοιτάνε δεξιά και αριστερά».

 

 

Top