Ρούλα Παναγιωτίδου

Ρούλα Παναγιωτίδου

Χριστός Ανέστη...καλό μεσημέρι φίλοι μουυυ! Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου να επιστρέψω στο πόστο μου μετά από ένα ήρεμο κι όμορφο Πάσχα! Εύχομαι κι εσείς να περάσατε καλά και να το ευχαριστηθήκατε εξίσου! Επιστροφή στη μουσική στήλη και τα "ανάλαφρα" νέα και φύγαμεεε!

Τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων θα τιμηθούν στις 19 Μαΐου! Κοινός στόχος των Ελλήνων Ποντίων, είναι να δοθεί παγκόσμια διάσταση στο έγκλημα αυτό και να αναγνωριστεί τόσο από άλλα κράτη, όσο και από την Τουρκία.

Μια δυσάρεστη είδηση έρχεται από τον κόσμο της μουσικής, καθώς έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος στιχουργός Σπύρος Γιατράς.

Καλό μεσημέρι σε όλο τον κόσμο, γνωστούς και αγνώστους...Βρισκόμαστε ήδη στις παραμονές των γιορτών του Πάσχα και της Ανάστασης του Κυρίου, αφού η σημερινή Κυριακή ολοκληρώνει τη δεύτερη περίοδο του τριωδίου και η επόμενη είναι η Κυριακή των Βαϊων!

Καλημέρα φίλοι μου, να έχουμε μια όμορφη μέρα με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελο...άλλωστε η ζωή είναι πιο ωραία όταν κάνεις όνειρα κι έχεις ελπίδα και τύχη! Έτσι κι εσείς, πάρτε μέρος στον Πασχαλινό διαγωνισμό μας, που είναι μια ευγενική χορηγία από τον γνωστό σε όλους κ.Ιωάννη Βαλερή, για να είστε τυχεροί και να κερδίσετε 20 δώρα αξίας!

Καλό σας μεσημέρι φίλοι μου...ο καιρός έχει στρώσει για τα καλά, οπότε ένα καφεδάκι μπορούμε να το απολαύσουμε έξω στη φύση! Ο Πασχαλινός διαγωνισμός με την ευγενική χορηγία του κ.Ι.Βαλερή συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή των Βαϊων, γι αυτό σας θέλω πάλι εδώ, άπαντες παρόντες!

Καλημέρα σας...καλημέρα σε όλους και στον καθένα σας ξεχωριστά! Ελάτε και σήμερα στην παρέα μας και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας, ακόμα κι εσείς που διστάζετε, ποτέ δεν ξέρετεε...! Σαν σήμερα στις 10 Απριλίου 1826, οι «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Μεσολογγίου πραγματοποιούν την ηρωική έξοδο. Το γεγονός συνέβη τη νύχτα μεταξύ 10ης και 11ης Απριλίου 1826, κατά τη διάρκεια της Επαναστάσεως του 1821 και συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα γεγονότα της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας. Η ημέρα αυτή, συμπίπτει με την ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου Ε’, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως!

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορονοϊό.Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o χρόνια συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

Καλό μεσημέρι φίλοι μου...Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα! Σήμερα λοιπόν τιμάται ο Σταυρός, το σύμβολο της χριστιανικής πίστης! Πρόκειται για δεσποτική εορτή, η οποία έχει τις ρίζες της στην Παλαιστίνη, όταν την πρώτη Κυριακή μετά την 6η Μαρτίου εορταζόταν η ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη. Οι χριστιανοί ατενίζοντας και προσκυνώντας το Σταυρό, θυμούνται το πάθος του Χριστού και παίρνουν δύναμη να συνεχίσουν τη νηστεία και τον πνευματικό τους αγώνα!

Καλημέρα και καλό μήνα στην όμορφη παρέα μας! Να έχουμε κι ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, γιατί οι συνεχείς αλλαγές αποφάσεων και οι ανατροπές της κυβέρνησης και των λοιμοξιολόγων, μόνο ηρεμία δεν φέρνει...γνώμη μου καθαρά, χωρίς να δώσω συνέχεια!

Σελίδα 1 από 65
Top