×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2014/politismos/melisoyrgos/giorth
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2014/politismos/anostayros/giorth
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2014/politismos/asprovalta/xristoyg1
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ..ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

14 Δεκεμβρίου 2014
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

IMG 3552«Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα μικρό χωριουδάκι της Βόρειας Ελλάδας εκεί ανάμεσα στα δέντρα και στα σπιτάκια του χωριού εμφανίστηκαν ξαφνικά δυο ξωτικά. Δυο χαρούμενα ξωτικά που μάζεψαν τα παιδάκια γύρω από το όμορφο στολισμένο δέντρο της πλατείας και άρχισαν να χορεύουν, να τραγουδάνε και έκαναν τα παιδάκια να χαμογελάνε με μεγάλαααααα χαμόγελα , να παίζουν…..»

Και όλα αυτά δεν είναι απλά ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι είναι αυτό που συνέβη χθες στην πλατεία του Μελισσουργού και διοργανωτής όλων ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Μελισσουργού. Τα ξωτικά, ο Αϊ Βασίλης που μοίρασε δωράκια στα παιδιά και πάνω από όλα τα ίδια τα παιδιά που χόρεψαν τραγούδησαν και το καλύτερο από όλα χαμογέλασαν γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από ένα παιδικό χαμόγελο. Κι εγώ χθες είδα τόσα πολλά παιδικά χαμόγελα που μόνο και μόνο για αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στα παιχνίδια και ένας χριστουγεννιάτικος μπουφές για το παραδοσιακό πια «κέρασμα».

{gallery}2014/politismos/melisoyrgos/giorth{/gallery}

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top