×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2014/politismos/asprovalta/xristoyg1
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2014/politismos/melisoyrgos/giorth
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Δεκεμβρίου 2014
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

IMG 3628Μπορεί φέτος τα «Χριστούγεννα στη θάλασσα» να μην «ξεκίνησαν» από τη Θάλασσα λόγω της μανίας του καιρού τις προηγούμενες μέρες αλλά ξεκίνησαν καλά και όπως είθισται με την παρουσία των πρωταγωνιστών των Χριστουγέννων δηλαδή των παιδιών.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείο Ασπροβάλτας και κατ΄ επέκταση στον προαύλιο χώρο (δεν μπορείς να περιορίσεις τα παιδιά..) πραγματοποιήθηκε το πρώτο διήμερο των εκδηλώσεων σε ένα κλίμα πολύ πολύ εορταστικό. Και είτε το πιστεύεται είτε όχι : ΧΙΟΝΙΣΕ! Και τα παιδιά το χάρηκαν και χάλασαν τον κόσμο με τις φωνές τους, ίσως η πιο όμορφη φασαρία όλης της βραδιάς. Στην Ασπροβάλτα δε βλέπουμε συχνά χιόνι οπότε η Τοπική Κοινότητα φρόντισε ώστε να «χιονίσει» για τα παιδιά έστω και τεχνητά.

Το πρώτο εορταστικό διήμερο διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ασπροβάλτας και οι κυρίες και οι κύριοι του Συλλόγου φρόντισαν να προσφέρουν την καλύτεροι φιλοξενία. Ένας θαυμάσιος μπουφές περίμενε τους επισκέπτες μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικο παζάρι με δωράκια, ένα δέντρο που τα παιδιά έγραφαν τις ευχές τους, γράμματα στο Αϊ Βασίλη και φυσικά ο Αι Βασίλης που μοίρασε τα δωράκια στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Την εκδήλωση όπως πάντα άνοιξε η Φιλαρμονική μας με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες που ζέσταναν την ατμόσφαιρα.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το παρών έδωσε η Παιδική χορωδία του Δήμου Βόλβης με πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στην συνέχεια η «Ζουζουνοπαρέα» έπαιξε διάφορα παιχνίδια με τα παιδιά και επιδόθηκαν με πολύ ζήλο και στην ζωγραφική προσώπου. Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο διήμερο ..εν αναμονή λοιπόν της επόμενης Παρασκευής που θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το επόμενο εορταστικό τριήμερο στην παραλία αυτή τη φορά της Ασπροβάλτας.

{gallery}2014/politismos/asprovalta/xristoyg1{/gallery}

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top