ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ (1325)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Άρχισε η συλλογή αιτήσεων σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, στις περιοχές Ασπροβάλτας και Νέων Βρασνών.

Έρευνες έχουν ξεκινήσει οι αρχές για τον εντοπισμό ενός ψαρά που αγνοείται στα Νεα Κερδύλια Σερρών.

Παρατείνεται με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, στο ύψος της Μικρής Βόλβης.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή, νωρίς το απόγευμα περίπου στις 16:45 στον Άνω Σταυρό.

Υπό άγνωστες συνθήκες, δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο ανήλικοι, συγκρούστηκε με επιβατηγό όχημα που οδηγούσε γυναίκα. Σύμφωνα με όχι επίσημες πληροφορίες, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση, ο ένας από τους δύο αναβάτες ηλικίας 17 ετών έχασε τη ζωή του ακαριαία. Ο δεύτερος αναβάτης του δικύκλου, επίσης ανήλικος 15 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά!

Λίγο προσοχή βρε παιδιά, τις τελευταίες μέρες μόνο τέτοια ακούμε...Καλό παράδεισο να έχει ο μικρός που χάθηκε και κουράγιο στην οικογένειά του! Να δώσει δύναμη ο Θεός και στο άλλο παιδί!

Οι περισσότεροι φορολογούμενοι που μετακομίζουν συνήθως ξεχνούν να ενημερώσουν την εφορία για την αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας τους. Το θυμούνται όταν έρχεται η ώρα να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση όπου απαιτείται να συμπληρώσουν αναλυτικά τα στοιχεία τους.

Αυξήθηκε το όριο της ισχύος για μεγάλες εγκαταστάσεις ΑΠΕ που αναπτύσσονται με σκοπό το net metering (ο συμψηφισμός παραγόμενης‐καταναλισκόμενης ενέργειας ) με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 13:00, οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για την δημιουργία 4.700 νέων θέσεων εργασίας μέσω του Β’ κύκλου του προγράμματος απασχόλησης για ανέργους  30 ετών

Προς τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα ρευστότητας και οι οποίες είχαν συμμετάσχει στους τρεις πρώτους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Σελίδα 1 από 95
Top