Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Τρεις ξανθιές είναι μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο ξαφνικά μένει στη μέση δύο ορόφων.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Σε έναν κόσμου που το μοναδικό πράγμα που μπορεί να τον σώσει είναι η αλήθεια, εμείς συνεχίζουμε να τον βουλιάζουμε στο ψέμα. Όλοι μπούχτισαν, απηύδησαν, κουράστηκαν με τα μη ειλικρινή λόγια κι όλοι παραμένουν βολεμένοι σε αυτά.

Μα γιατί οι άνθρωποι λένε ψέματα; Ρώτησα, ένα βράδυ, σε ένα τραπέζι με φίλους. Η απάντηση που πήρα; «Γιατί να πουλήσεις σε κάποιον την αλήθεια, αφού το ψέμα το βρίσκεις πιο εύκολα και πουλάει και περισσότερο; Άσε που η αλήθεια είναι κάτι δεσμευτικό, ενώ στο ψέμα μπορείς κάλλιστα να αυτοσχεδιάσεις, να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη».Έτσι το ψέμα που σημαίνει απάτη, που συνεπάγεται την προδοσία συνεχίζει να μας πληγώνει. Αν ρίξει κανείς μια ματιά γύρω του, θα δει πως οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι, πληγωμένοι μα κυρίως μόνοι για προβλήματα που η ρίζα τους ξεκινάει από εκεί.

Το αστειότερο όλων είναι πως τη μεγαλύτερη ζημιά μας την κάνουν εκείνοι οι υπεράνω υποψίας. Εκείνοι που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα αμφισβητήσουμε, που είχαμε την ψευδαίσθηση πως είναι σύμμαχοί μας. Που δεν ακούγαμε τις, τάχα μου, κακολογίες για αυτούς και πιστεύαμε μόνο ό,τι έβγαινε απ’ το στόμα τους. Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για δαύτους και τι μας έμεινε; Ένα χέρι καμένο κι ένας πόνος μεγάλος.

Πηγή: www.loveletters.gr .Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημέρα ,να έχετε μια όμορφη Παρασκευή ,να περάσετε ένα τέλειο Σαββ/κο και με σύμμαχο τον καιρό φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο στην φύση με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.Και σήμερα εδώ στην αγαπημένη σας μουσική στήλη του www.volvinews.gr ξεκίνησα με τα σοφά λόγια της ημέρας  και εδώ θέλω να σας πω  ένα τεράστιο ευχαριστούμε που όλη την εβδομάδα παραμείνατε πιστοί στο μουσικό μας ραντεβού και δίνετε καθημερινά μεγάλο παρών με όλα τα σχόλια που μας αφήνετε στο facebookστην ομάδα του  volvinews ,τα βλέπουμε όλα και είστε μεγάλα μανάρια που μας δίνετε την δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά να σας μεταδίδουμε ότι καλύτερο για την δική σας ενημέρωση.Πάμε να δούμε τον καιρό της Παρασκευής και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα 20/10

Για σήμερα Παρασκευή 20-10-2017 η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νέφωσης πρόσκαιρα κατά τόπους πυκνές. Τοπικά περιορισμένο ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 9 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20/10

1827 Η ναυμαχία του Ναυαρίνου στέφεται με νίκη για τους συμμαχικούς στόλους της Αγγλίας, της Ρωσίας και της Γαλλίας έναντι του ενωμένου τουρκοαιγυπτιακού στόλου, παρά τη συντριπτική υπεροχή του δεύτερου. Η νίκη στο Ναυαρίνο έδωσε ανάσα στην Ελληνική Επανάσταση, που αντιμετώπιζε το φάσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής.

1820 Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος Κ. Υψηλάντης και οι "Φιλικοί" αποφασίζουν να κηρύξουν επανάσταση στη Μολδοβλαχία.

1888 Εγκαινιάζεται το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

1912 κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο ελληνικός στρατός διαβαίνοντας το Σαραντάπορο, μπαίνει θριαμβευτής στα οχυρωμένα Γιαννιτσά, μετά από διήμερη μάχη. Οι Τούρκοι υποχωρούν προς τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι και ο προορισμός των Ελλήνων, οι οποίοι θέλουν να προλάβουν τους Βουλγάρους.

1944 Ο Σοβιετικός Στρατός και Γιουγκοσλάβοι Παρτιζάνοι, απελευθερώνουν το Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Γιουγκοσλαβίας.

1950 Εκλέγεται ομόφωνα Αρχιεπίσκοπος Κύπρου απ' την "Εκλογική Σύνοδο" ο Μητροπολίτης Κιτίου Μακάριος.

1968 Ο Έλληνας "κροίσος" Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύεται στο Σκορπιό την Τζάκι Κένεντι.

1973 Οι Rolling Stones ανεβαίνουν για έβδομη φορά στο Νο1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών με το τραγούδι τους "Angie", κομμάτι που οι φήμες θέλουν να το έχει γράψει ο Τζάγκερ για τη γυναίκα του Μπάουι

1981 Ορκίζεται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή η νέα κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ότι είχα να σας πω ,σας το είπα από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 20/10/2017 και σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Ελληνική Αστυνομία που γιορτάζει σήμερα.Την μουσική σκυτάλη την δίνω στην Ρούλα Παναγιωτίδου όπου θα σας κρατήσει συντροφιά το Σαββ/κο με τις δικές της μουσικές επιλογές ,εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Δευτέρα 23/10 Πρώτα Ο Θεός με πολύ κους-κους και τραγουδάρες φυσικά.Η σημερινή μουσική μου επιλογή είναι επίσης λαική είπα να κλέισω λαικά κυρία μου και κύριε μου ,με ένα τραγούδι που σας το αφιερώνω με πολύ ,πολύ αγάπη,σας στέλνω την θετική μου ενέργεια ,σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε ,να μένετε συντονισμένοι εδώ ,και να χαμογελάτε πάντα ....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ .

Top