×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/2015/spor/karate/paris/agones
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Απριλίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

PAOK-ANOIKSIAS1Με την διαιτησία των τελευταίων πέντε αγωνιστικών τα βάζουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς, οι οποίοι όντας αγανακτισμένοι, έβγαλαν μόλις τώρα ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρονται και στις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ.

Αυτό συνέβη ακριβώς μετά το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Νέα Απολλωνία, όπου ο «Δικέφαλος» γνώρισε την ήττα με 2-0 έχοντας ξανά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και 5 αγωνιστικές η ομάδα μας συναντάει Κυριακή με Κυριακή όλο και πιο «εχθρικές» διαιτησίες. Είναι αδύνατον να προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να χάνουμε επειδή «έτσι πρέπει», επειδή «έτσι βολεύει». Είμαστε ποδοσφαιριστές που κάνουμε το χόμπι μας, θυσιάζουμε ελεύθερο χρόνο και μεροκάματα και απαιτούμε όταν το αξίζουμε να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί από το κάθε παιχνίδι! Δε μας ενδιαφέρουν ούτε οι εκλογές της ΕΠΣΜ ούτε εάν οι αντίπαλοι είναι φιλικά προσκείμενοι σε κάποιον υποψήφιο. Αδιαφορούμε για την προεδρία της ένωσης, καθώς έχει αποδειχτεί περίτρανα πως τίποτε δε θα αλλάξει! Κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Τέτοιες διαιτησίες όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε μετά την αλλαγή του χρόνου έχουν καταστρέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Υ.Γ. Όσο και να μην το θέλουν κάποιοι, εμείς κάθε Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο!

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ»

 

Πηγή: epsm24.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top