ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Ιουλίου 2015
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

rouvasΚόσμε μου ,φίλοι μου ,αγαπητοί μου μουσικοακόλουθοι ,μανάρια τρελά Καλή σας ημέρα ,καλημέρα σε όλους μας ,καλημέρα στην όμορφη παρέα της μουσικής στήλης του Volvinews ,

καλημέρα στους απανταχού Έλληνες ,εδώ λοιπόν και σήμερα στην προ τελευταία μουσική μας συνάντηση για αυτήν την σεζόν ,εδώ λοιπόν και σήμερα όπως άλλωστε ήμουν καθημερινά κοντά σας από Δευτέρα ως και Παρασκευή για να μουσικοταξιδεύαμε καθημερινά σε κάθε είδους μουσική που επέλεγα για εσάς ,σε κάθε είδους σοφιστικέ φιλοφρονήσεις για τον έρωτα ,την αγάπη και τον χωρισμό ,μια Καλημέρα που σας έλεγα καθημερινά με όλες τις ευχές που ακολουθούσαν για πάρτη σας ,με όλους εσάς στο πλευρό μου να με Καλημερίζετε και να είστε δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια μου ,και επειδή το κλίμα είναι είδη φορτισμένο θα ήθελα το σημερινό άρθρο να είναι από εκείνα ,τα παλιά μωρέ ,από αυτά που με γνωρίσατε από εδώ μέσα ,εκείνα τα ρομαντικά ,φιλοσοφικά ,καυστικά σχόλια που έκανα με πολύ αγάπη γιατί πραγματικά έβγαιναν (όχι όλα ) από μέσα μου ,και επειδή έχω πολύ πράμα να πω θα σας πω μερικά ,με ειλικρίνεια ,με σεβασμό ,με αγάπη και μίσος μαζί ,έτσι ρε φίλε για να τα βγάλω και εγώ μετά από πολύ καιρό που άλλαξα την μουσική στήλη και την έκανα ειδησιογραφική ,οπότε ευκαιρία σήμερα να θυμηθούμε τα παλιά ...
Πολλές φορές στη ζωή κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι κάποιοι θέλοντας και μη, μας κόβουν τα φτερά , Θέλω να πω πως μην ακούτε κανέναν και κάντε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά,ότι τρέλα σας έρχεται κάντε την, ο κόσμος είναι πολύς αλλά η ζωή είναι λίγη γ' αυτό ζήστε έντονα.Επίσης κάθε μέρα είναι δώρο θεού και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό, μην αφοσιώνεστε μόνο σε υλικά αγαθά αλλά στην ίδια τη ζωή.
''Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ''.
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 2 Ιουλίου''.
1993 : Ο πρόεδρος της Καλτσεστρούτσι Λορέντζο Παντσαβόλτα ολοκληρώνει τη μαραθώνια κατάθεσή του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις συνθήκες πώλησης της ΑΓΕΤ-Ηρακλής και τη χρηματοδότηση ιταλικών πολιτικών κομμάτων.
1839 : Τίθεται ο θεμέλιος λίθος του Οθώνειου πανεπιστημίου της Αθήνας, μετέπειτα Εθνικού και Καποδιστριακού
1906 : Γεννιέται ο ηθοποιός Χρήστος Τσαγανέας που συμμετείχε σε πολλές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου
1932 : Αποφασίζεται η καθιέρωση της θερινής ώρας στην Ελλάδα
1939 : Γεννιέται ο ήρωας της αντίστασης κατά της χούντας των συνταγματαρχών Αλέκος Παναγούλης.
Και ναι υπάρχουμε και εμείς που είμαστε large...που λειτουργούμε ανάλογα με την διάθεση μας γιατί είμαστε αληθινοί και όχι δήθεν...Κόντρα στην κάλπικη εποχή και στους κάλπικους ανθρώπους και ξέρετε γιατί;;;; Γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...!! Γιατί έχουμε καρδιά και Πονάμε ,και αντιλαμβανόμαστε ,και εξευτελιζόμαστε για ανθρώπους ψεύτικους ,αλήτες ,παρτάκιδες που τάχα μου τάχα μου στην ζωή τους ''πονέσανε'' οι καημένοι ,και συμπεριφέρονται στους άλλους με το ίδιο νόμισμα ,σας είχα ξαναπεί όμως ο τροχός γυρίζει ,και έχουν παιδιά ,και τα παιδιά τους δεν το εύχομαι αλλά μακάρι να μη πληγωθούν με το ''ίδιο νόμισμα''.
Οι άνθρωποι ποτέ δεν μπόρεσαν να σεβαστούν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο...τα συναισθήματα του άλλου....
Στο τέλος της ζωής μας.. δεν θα κριθούμε από τις εμπειρίες και το πόσα πτυχία έχουμε πάρει..
πόσα χρήματα έχουμε μαζέψει..πόσα σπουδαία πράγματα έχουμε κάνει..
Θα κριθούμε από το: Ήμουν πεινασμένη και μου έδωσες να φάω!
Ήμουν γυμνή και εσύ με έντυσες!-Ήμουν άστεγη και εσύ με πήρες μέσα!
-Πεινασμένη όχι μόνο για ψωμί... αλλά και για Αγάπη-Γυμνή όχι μόνο από ρούχα... αλλά και από Αξιοπρέπεια και Σεβασμό! Άστεγη όχι μόνο από ένα δωμάτιο από τούβλα.. αλλά και άστεγη εξαιτίας της δικής σου απόρριψης!!
"Η χαρά δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια αλλά με χαμόγελο! Χαίρομαι που έχω έστω και ελάχιστους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου που πραγματικά με νοιάζονται...όταν το σκέφτομαι απλά χαμογελάω & πιστεύω πώς αυτό είναι αρκετό..!"...αυτό διάβασα, μια στιγμή που καθόμουν με μια απάθεια στην προσπάθεια μου να καταλάβω τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, αλλά σύντομα ξεκαθάρισαν όλα κ ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες με ελάχιστους ανθρώπους που με κάνουν ακόμη και τώρα που είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου ,πιο ευαίσθητη ,πιο ρομαντική ,πιο αγαπησιάρα ρε παιδί , πραγματικά να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη κ ξεχωριστή, πόσο τυχερή μπορώ να είμαι, σκέφτηκα, που "ταλαιπωρώ" τον εαυτό μου στο να κατανοώ μονίμως τους άλλους ;;;;;Που σου έδειξαν περίτρανα ότι ''Δεν Υπάρχει Λόγος''....ε λοιπόν φίλοι μου είναι άδικος κόπος, διότι η ευτυχία βρίσκεται στα απλά καθημερινά πράγματα που σου προσφέρουν οι στιγμές με τους σωστούς ανθρώπους που ΕΣΥ επέλεξες να έχεις δίπλα σου.
Ωραία τα είπα ,ωραία τα έβγαλα από μέσα μου ,γιατί έτσι είμαι και δεν γουστάρω να βλέπω ψέμα ,κοροϊδία ,τιποτενισμό ,και αθλιότητα ψυχής ,ο καθένας ξέρει ,ξέρει πολύ καλά τι είναι ,και εύχομαι στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον να κάνουν μία φορά κακό σε άνθρωπο και όχι να το συνεχίζουν, γιατί καλέ υπέστησαν μεγάλο κακό οι καημένοι όταν ήταν ακόμη 20 χρονών που τότε ξεκινάς να αναζητάς την ερωτική σου ταυτότητα .Ο Θεός όμως βλέπει ,και βλέπει πολύ καλά..Η τιμωρία έρχεται με την πάροδο του χρόνου .....Φίλοι μου καλοί ,μανάρια μου τρελά ,σας αποχαιρετώ και σήμερα με την προ τελευταία μας μουσική συνάντηση αυτής εδώ της σεζόν ,αύριο λοιπόν θα τα πούμε με το αποχαιρετιστήριο άρθρο μου γεμάτο ευχαριστήρια για όλους εσάς που παραμείνατε πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού εδώ και 2 χρόνια ...Την καλημέρα μου ,την αγάπη μου ,και την θετική μου ενέργεια σας στέλνω παντού ....Φιλιά στα μούτρα σας .......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top