ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

14 Απριλίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

mitsiasΔεν με χαρίζω πουθενά κ σε κανέναν.... Με δίνω εκεί που γουστάρω εγώ να είμαι...... Κ οποίος δεν το καταλαβαίνει θα του το ζωγραφίσω......Το σκέφτηκα πολλές φορές...
...Δεν είναι δική σας δουλειά να σας αρέσω. Είναι δική μου.....


Κύρίες μου και κύριοι ,αγαπητοί μου φίλοι ,γλυκέ μου κόσμε καλημέρααααααααα όλη μέρα ,καλημέρα απ'άκρη σε άκρη σε κάθε σημείο της Ελλάδας ,,καλημέρα στους απανταχού Έλληνες και με αυτή την συννεφιά ξεκίνησε η ημέρα της Πέμπτης και ουφ πια μας ξενερώνει πολύ πάνω που συνηθίσαμε τον ηλάκο ,ας ευχηθού,να μη χαλάσει βρε παιδιά ο καιρός ,ας ευχηθούμε έτσι και αλλιώς δεν έχουν πει (η ΕΜΥ) κάτι για κακοκαιρία ,οπότε μέρα είναι του Θεού και θα περάσει.....
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα Πέμπτη αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή , με πιθανότητα για παροδικές μπόρες το απόγευμα στα ΒΑ ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ 3 με 5 μποφόρ και στο Ν Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ Η Θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Δ και Β Ελλάδα στους 27 βαθμούς , στα Α. Ηπειρωτικά έως 29 με 30 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 26 βαθμούς . Από
Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα γενικά αίθριος καιρός . Απογευματινές μπόρες είναι πιθανό να σημειωθούν την Παρασκευή στα ΒΑ ορεινά . Η ένταση των ανέμων στα πελάγη , τοπικά 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο την Παρασκευή και το Σάββατο , αλλά από την Κυριακή και πάλι άνοδος .
Αττική
Καιρός : αραιή συννεφιά Άνεμοι: ΝΔ 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς
Θεσσαλονίκη
Καιρός : αραιή συννεφιά . Άνεμοι : Ν 3 με 4 μποφόρ Η Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς .
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14/4
1928 : Αρχίζουν οι εργασίες της Τράπεζας της Ελλάδας. Πρώτος διοικητής αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Διομήδης
1879 : Πεθαίνει σε ηλικία 50 ετών ο Επαμεινώνδας Δεληγεώργης, Έλληνας πολιτικός
1920 : Ο Ελληνικός Στρατός διατάσσεται να αναλάβει εξ ονόματος των συμμάχων την κατάληψη και διοίκηση της Δυτικής Θράκης, αντικαθιστώντας τα Γαλλικά στρατεύματα. Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, με τη Συνθήκη των Σεβρών, η Θράκη προσαρτάται οριστικά στην Ελλάδα
1962 : Η πριγκίπισσα Σοφία της Ελλάδας παντρεύεται στην Αθήνα το διάδοχο του ισπανικού θρόνου Δον Χουάν Κάρλος.
ΥΓΕΙΑ
'''Η προληπτική καθημερινή λήψη ασπιρίνης ωφελεί τους 50άρηδες
Η ασπιρίνη εμποδίζει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα, κάτι επικίνδυνο ιδίως για όσους έχουν στένωση αρτηριών λόγω αθηροσκλήρωσης'''....
Οι άνθρωποι στα 50 ή στα 60 τους ωφελούνται αν παίρνουν μια ασπιρίνη καθημερινά, καθώς αυτή δρα προληπτικά για έμφραγμα, εγκεφαλικό ή καρκίνο του εντέρου, σύμφωνα με νέες συστάσεις μιας κυβερνητικής επιτροπής ειδικών των ΗΠΑ.
Το μεγαλύτερο όφελος έχουν όσοι ξεκινούν την ασπιρίνη μεταξύ 50 και 60 ετών. Το όφελος είναι μικρότερο για όσους την ξεκινούν μετά τα 60 τους, ενώ είναι μεγαλύτερο όσο νωρίτερα ξεκινά κανείς, όχι όμως πριν τα 40 (ούτε μετά τα 70).
Η νέα σύσταση αφορά άτομα 50 έως 69 ετών, άνδρες και γυναίκες, που δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για πρόκληση αιμορραγίας λόγω της προληπτικής θεραπείας με ασπιρίνη.
Σύμφωνα με την επιτροπή (U.S. Preventive Services Task Force), με επκεφαλής την καθηγήτρια Κίρστεν Μπίμπινς-Ντομίνγκο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Φρανσίσκο, που έκανε τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό "Annals of Internal Medicine", η λήψη μιας χαμηλής δόσης ασπιρίνης (81 μιλιγκράμ) κάθε μέρα είναι ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος να μειωθεί ο καρδιαγγειακός κίνδυνος, αλλά και ο κίνδυνος για ορισμένες μορφές καρκίνου.
Όμως όσο οι άνθρωποι γερνάνε, τόσο αυξάνουν οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις της ασπιρίνης, κυρίως η πιθανότητα γαστρεντερικής ή εγκεφαλικής αιμορραγίας, με συνέπεια στο ισοζύγιο οφέλους-κόστους η πλάστιγγα σταδιακά να γέρνει σε βάρος της.
Η Μπίμπινς-Ντομίνγκο δήλωσε ότι θα πρέπει κανείς να παίρνει ασπιρίνη καθημερινά για τουλάχιστον πέντε έως δέκα χρόνια (ανάλογα με τον άνθρωπο) για να δει οφέλη όσον αφορά την προστασία από καρκίνο του παχέος εντέρου. Για την καρδιαγγειακή προστασία (εμφράγματα και εγκεφαλικά), η δράση της ασπιρίνης είναι πιο άμεση, μέσα στην πρώτη πενταετία.
Η ασπιρίνη εμποδίζει τη δημιουργία θρόμβων στο αίμα, κάτι επικίνδυνο ιδίως για όσους έχουν στένωση αρτηριών λόγω αθηροσκλήρωσης. Ο ρόλος της στον καρκίνο του εντέρου, από την άλλη, δεν έχει ακόμη κατανοηθεί καλά, αλλά φαίνεται πως μειώνει τη χρόνια φλεγμονή που μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους ειδικούς, προτού αρχίσουν να παίρνουν ασπιρίνη καθημερινά, όλοι πρέπει προηγουμένως να συμβουλευθούν τον γιατρό τους.
Επέλεξα σήμερα τον Μανώλη Μητσιά και τα ''χέρια'' ,ναι τα χέρια ,αυτά τα χέρια ..που έχουμε να το ακούσουμε από πέρυσι οπότε σήμερα σας το χαρίζω μιας και το αγαπώ πολύ κυρία μου αυτό το τραγούδι και όλα όσα σας ''ανεβάζω''καθημερινά ,σας το αφιερώνω με τις ευχές μου να είστε όλοι σας καλά ,να περάσετε μια όμορφη ,ευγενική ,ευλογημένη και δημιουργική ημέρα ,εμείς μαζί και πάλι αύριο Παρασκευή ,μέχρι τότε Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top