ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Μαϊος 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

rokkosΖηλεύω τους ''παλιούς'' γιατί στην εποχή τους ο έρωτας δεν είχε μόνο την άξια του σεξ & η εμπιστοσύνη δεν ήταν συνώνυμο της ηλιθιότητας. Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεε......Καλημέρα

σας,καλημέραααααααααααααα όλη μέρα σε όλους μας και τι ,τι ,τι αν είναι για άλλη μια φορά μια συννεφιασμένη ημέρα ,τι ,τι και αν μπορεί να βρέξει ,μη στεναχωριέστε κόσμε ,σήμερα η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά -σιγά και ναι ,ναι έρχεται επιτέλους το καλοκαίρι ,μπορεί δειλά ,δειλά αλλά στην Ελλάδα είμαστε και το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών..Πάμε να ξεκινήσουμε το μουσικό μας ταξίδι με όμορφα πραγματάκια που έχω σήμερα Παρασκευή για εσάς.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16/5
1883 : Γεννιέται ο Γεώργιος Παπανικολάου, διακεκριμένος γιατρός και ερευνητής
1903 : Υποβάλλεται στην ελληνική Βουλή η σύμβαση για το μονοπώλιο της σταφίδας
1912 : Ο υπολοχαγός Δημήτρης Καμπέρος πραγματοποιεί την πρώτη πτήση με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ελλάδα
1969 : Στην Ελλάδα αναθεωρούνται οι αποφάσεις των εκτάκτων στρατοδικείων από την 21η Απριλίου και μετά
1978 : Καθιερώνεται επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, η 35ετία για όλους τους εργαζόμενους, με πλήρη σύνταξη στα 58 χρόνια.
ΥΓΕΙΑ
''Πώς να ξεφορτωθείτε τις αρνητικές σκέψεις''...
Ο Tim Wilson, καθηγητής ψυχολογίας και συγγραφέας του βιβλίου "Redirect: The Surprising New Science of Psychological Change", μοιράζεται μια τακτική που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά "οδοφράγματα".
Ο επιστήμονας, μιλώντας στο Business Insider παροτρύνει όσους βασανίζονται από αρνητικές σκέψεις, να τις καταγράφουν σε ένα χαρτί. Ο ίδιος, προτείνει χαρτί και μολύβι και λίγη ώρα πριν τον ύπνο, να "σημειώνετε όλα εκείνα τα δυσάρεστα που σας βαραίνουν", λέει και εξηγεί. "Αν κάτι μας βασανίζει, τότε αυτή η άσκηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει. Να εστιάσετε στα βαθύτερα συναισθήματα σας και σκέψεις. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Αλλά να επιμείνετε και να το κάνετε για αρκετές ημέρες, έχει εκπληκτικά οφέλη γιατί σταδιακά σταματάει κάποιος να σκέφτεται αυτό που τον προβληματίζει τόσο πολύ, γιατί το κατανοεί καλύτερα...", σημειώνει.
ΚΑΙΡΟΣ
Άστατο καιρό με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται να επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός και μόνο στα δυτικά έως το ξημέρωμα θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές ή καταιγίδες, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας λίγες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα βορειοανατολικά ορεινά. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ευνοϊκές για τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ιδιαίτερα στα ανατολικά και νότια και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 31 στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με εξαίρεση τις Σποράδες και τη Βόρεια Κρήτη όπου οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά πελάγη και στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ελαφρώς περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά μέσο όρο στους 29 βαθμούς, ωστόσο οι μέγιστες ενδέχεται πρόσκαιρα να ξεπεράσουν τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Σμαράγδια και ρουμπίνια θα σου φέρω....ερμηνεύει ο Στέλιος Ρόκκος και μας παραπέμπει στο Σαββ/κο που πραγματικά εύχομαι να είναι για τον καθένα και καθεμία ξεχωριστό και όπως επιθυμείτε ,να περάσετε όμορφα όπου και αν βρεθείτε και εμείς ανανεώνουμε το μουσικό μας ραντεβού για την Δευτέρα πρώτα ο Θεός μέσα πάντα από την ηλεκτρονική εφημερίδα Volvinews που τόσο αγαπάτε και μας το δείχνετε καθημερινά με επισκεψιμότητα που φτάνει τα 4500 κλικ....Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που στηρίζετε όλες μας τις προσπάθειες....Να είστε όλοι σας καλά ,να προσέχετε τον εαυτό σας ,να μένετε δίπλα σε αυτούς πους σας αγαπούν....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top