ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 2 IOYNIΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Ιουνίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

malouΚαι ναι κόσμε ,ναι ,ναι ,ναι ο ήλιος καίει για μας τους .....καλούς και ευλογημένους ανθρώπους που ζούμε σε αυτήν την ευλογημένη χώρα ,με το καλοκαίρι ,να είναι εδώ να μας χαμογελάει και να μας υπόσχεται όμορφες και δυνατές ημέρες ,είμαι όμως και εγώ εδώ με την δική μου

διάθεση ψιλοανεβασμένη ,με θετικές σκέψεις με όμορφα λόγια για όλους σας που με στηρίζετε καθημερινά και μου δείχνετε την αγάπη σας και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου βρε κόσμε μου...Καλημέρα ,καλημέρα όλη μέρα με αγάπη ,υγεία πάνω απ'όλα γιατί ....γιατί η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε πάντα με όμορφο τρόπο...Πάμε να ξεκινήσουμε το μουσικό μας ταξίδι και να δούμε τι σας έχω σήμερα μέσα στις ''μουσικές μου αποσκευές''....
ΚΑΙΡΟΣ
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2/6
1905 : Μετά τη δολοφονία του πρωθυπουργού, ο Δημήτριος Ράλλης αναλαμβάνει την αρχηγία του δηλιγιαννικού κόμματος και σχηματίζει ξανά Κυβέρνηση, που διατηρείται στην εξουσία έξι μήνες
1937 : Ηλεκτροκινείται ο σιδηρόδρομος Πειραιά - Κηφισιάς
1985 : Ο Ανδρέας Παπανδρέου κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τις εκλογές
1995 : Η πρόταση της Πορτογαλικής Προεδρίας της Ε.Ε να ονομαστεί η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια) σε "Άνω" ή "Κάτω Μακεδονία" απορρίπτεται από την Ελλάδα.
ΥΓΕΙΑ
''Το σώμα μας μιλάει: Οι πόνοι που δεν πρέπει να αγνοήσουμε''....
Ο πόνος στο στομάχι ή στην πλάτη μπορεί να μας φαίνεται ασήμαντος, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί σύμπτωμα ενός πιο σοβαρού προβλήματος υγείας. Το να καταφεύγετε βέβαια στα παυσίπονα δεν είναι λύση και για τον λόγο αυτό σας έχουμε 5 είδη πόνου τους οποίους καλό είναι να μην αγνοήσετε. Το σώμα μας λέει πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε!
Απότομος και οξύς πονοκέφαλος
Θα μπορούσε να είναι: Ανεύρυσμα, το οποίο μοιάζει σαν ένα μπαλόνι που είναι πολύ επικίνδυνο να σπάσει.
Τι να κάνετε: Εάν έχετε ξαφνικές ζαλάδες και θολή όραση που συνοδεύεται με οξύ πόνο στο κεφάλι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εάν υποστεί ρήξη τότε ο πόνος είναι πολύ έντονος, όπως αυτού του εμφράγματος.
Πονόδοντος που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε
Θα μπορούσε να είναι: Τρίξιμο των δοντιών
Τι να κάνετε: Το συχνό τρίξιμο των δοντιών μπορεί να προκαλέσει σημαντική φθορά στα δόντια, πρόβλημα στις στις κροταφογναθικές διαρθρώσεις, υπερτροφία του μασητήρα, καταπόνηση του μυοσκελετικού συστήματος της περιοχής και πονοκεφάλους. Επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας ώστε να σας δώσει ειδικό μασελάκι το οποίο θα φοράτε κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα λειτουργεί ως φραγμός. Μπορεί επίσης να σας χορηγήσει μυοχαλαρωτικά για να περιοριστεί το στρες και το άγχος
Πόνος στο στομάχι που γίνεται πιο έντονος στα δεξιά της κοιλιάς σας
Θα μπορούσε να είναι: Σκωληκοειδίτιδα
Τι να κάνετε: Αν αισθανθείτε αυτόν τον έντονο πόνο (συνήθως γίνεται πιο έντονος κατά τη διάρκεια ενός 24ωρού) πηγαίνετε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Θα χρειαστεί να υποβληθείτε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Αν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως είναι πιθανόν να ακολουθήσει ρήξη της σκωληκοειδούς.
Πόνος στην πλάτη σε συνδυασμό με πυρετό
Θα μπορούσε να είναι: Λοίμωξη των νεφρών
Τι να κάνετε: Μη νομίζετε ότι ο πυρετός, η ναυτία και ο πόνος στην πλάτη είναι απλά μια γαστρεντερίτιδα. Θα μπορούσε να είναι λοίμωξη των νεφρών που συμβαίνει όταν τα βακτήρια του ουροποιητικού συστήματος εξαπλώνονται στα νεφρά. Μπορεί να ξεκινήσει με συμπτώματα απλής ουρολοίμωξης, όπως ο πόνος κατά την ούρηση. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πάρετε αντιβιοτικά, οπότε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας το συντομότερο δυνατό.
Έντονος πόνος και κράμπες στην κοιλιά
Θα μπορούσε να είναι: Ενδομητρίωση
Τι να κάνετε: Αν ο πόνος δεν υποχωρεί, ακόμα και σε καθημερινή βάση, και παρατηρείτε μεγάλη απώλεια αίματος κατά την περίοδο, πόνο κατά την σεξουαλική επαφή , γαστρεντερικές ενοχλήσεις, ακόμα και αίσθημα κόπωσης, τότε επισκεφτείτε τον γυναικολόγο σας. Θα σας συστήσει θεραπεία με αντισυλληπτικά και στις πολύ σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να γίνει χειρουργείο.
Σ΄ήμερα διάλεξα ένα πολύ γλυκό και άκρως καλοκαιρινό τραγουδάκι ,φρέσκο ,νεανικό ,χορευτικό (θα κάνει πάταγο το καλοκαίρι στα κλαμπ ) ,ανεβασμένο ,τέλειο ,ερωτικό και ότι άλλο εσείς γουστάρετε ,είπα να ξεκολλήσουμε λίγο από την μηχανή του χρόνου και να δούμε τι ακούγετε ''σήμερα''...Σας το αφιερώνω με όλη την αγάπη που σας έχω ,φροντίστε να περάσετε και σήμερα όμορφα ,να κάνετε το μπάνιο σας στην θάλασσα και να απολαύσετε τον καφέ σας ,να πάτε τις βόλτες σας και να δείτε αγαπημένα πρόσωπα ,εμείς μαζί και πάλι αύριο Πρώτα ο Θεός με πολλά και διάφορα πραγματάκια .....Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top