ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 6 IOYNIΟΥ 2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Ιουνίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

1375785 659254797425549 605868872 nΚαι μετά από ένα πολύ καλό Σαββ/κο(βγήκα βράδυ επιτέλους) ,μετά από ένα καυτό ,ζεστό και άκρως καλοκαιρινό Σαββ/κο (εντάξει και τα μπουρίνια μέσα στο πρόγραμμα είναι ) ,

ξεκίνησε η καινούργια εβδομάδα και εγώ εδώ μέσα από την μουσική στήλη του Volvinews για ακόμη ένα μουσικό ταξιδάκι με χαρά ,κέφι ,ζωντάνια ,χαμόγελα ,με όλη την θετική ενέργεια που όσο μπορώ σας μεταδίδω ,με όλη μου την αγάπη και τις ευχές μου ,για μια νέα ,όμορφη ,δημιουργική εβδομάδα και με δυνατή φωνή σας λέω Καλημέρααααααααααααααααααα ,καλημέρα πέρα ως πέρα ,καλημέρα κυρία μου ,κύριέ μου ,γλυκέ μου κόσμε ,καλημέραααααααααααα με χαμόγελα και τα άσχημα πέρα ,πέρα ,πέρα ,πέρα.....
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/6
1822 : O Κωνσταντίνος Κανάρης πυρπολεί την τουρκική ναυαρχίδα του Καρά Αλή στη Χίο
1933 : Nέα δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου, αυτή τη φορά στην Αθήνα, την ώρα που βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Έλενα στο αυτοκίνητο
1969 : Δραπετεύει από τις στρατιωτικές φυλακές Μπογιατίου ο Αλέκος Παναγούλης
1992 : Τιμάται η πρώτη Ελληνίδα φεμινίστρια, Καλλιρόη Παρέν, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής της στο Α Νεκροταφείο Αθηνών
1996 : Βγαίνει στον αέρα το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, το ΜAD TV.
ΥΓΕΙΑ
Μία σταγόνα δηλητήριο από τον σκόρπιο μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο, αλλά πλέον επιστήμονες υποστηρίζουν πως μπορεί να σώσει ζωές.
Σκορπιοί και αράχνες παράγουν ένα αντιβιοτικό που τα προστατεύει από ισχυρά βακτήρια. Έτσι, το δηλητήριό τους ίσως αποδειχθεί πολύτιμο όπλο στη μάχη ενάντια στα μικρόβια που τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να νικήσουν.
Μια τέτοια εξέλιξη έχει μεγάλη σημασία καθώς, σύμφωνα με νέα έρευνα, μέχρι το 2050, τα ανθεκτικά μικρόβια θα σκοτώνουν περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους σε ετήσια βάση.
Εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας ανησυχούν βαθιά για την αυξανόμενη αντίσταση των μικροβίων στα αντιμικροβιακά φάρμακα, όπως αντιβιοτικά, αντιιικά, αντιμυκητιακά και φάρμακα κατά της ελονοσίας. Επίσης, σύμφωνα με ρεπορταζ τους Euronews, εδώ και δεκαετίες, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν αναπτύσσουν νέα αντιβιοτικά, αφού οικονομικά δεν αποτελούν «ελκυστικές» επιλογές.
Η βρετανική εταιρεία βιοτεχνολογίας «Venomtech» πιστεύει ότι αυτή η έρευνα μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα, ισχυρή γενιά φαρμάκων.
«Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα χημικών και ερευνητών που δουλεύει με δηλητήρια. Αυτή τη στιγμή οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δηλητήρια. Οπότε είμαστε σε θέση να τους πούμε: “Κοιτάξτε, εδώ έχουμε μερικές χρήσιμες χημικές ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να σώσουν εκατομμύρια ζωές“», υποστηρίζει ο Στιβ Τριμ, διευθύνων σύμβουλος της «Venomtech».
ΚΑΙΡΟΣ
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και τα υπόλοιπα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στη Νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου τις μεσημβρινές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 26 έως 31 βαθμούς στην Κρήτη, 24 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριων εντάσεων 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στη θάλασσα της Ρόδου ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση στο Σαρωνικό όπου τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 5 μποφόρ.
Και για να ξεκινήσει η εβδομάδα όμορφα επέλεξα κυρία μου όχι τραγούδι σήμερα αλλά απόσπασμα από την γνωστή ταινία με τον άπαιχτο Στάθη Ψάλτη ''Βασικά Καλησπέρα σας'' .χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχ.βλέπετε γελάω ,ναι ,έτσι πρέπει και ελπίζω για αυτά τα δύο λεπτά να σας κάνω να γελάσετε και εσείς κόσμε μου αγαπητέ ,χαχαχαχαχαχαχ ,βασικά καλημέρα σας ,με όλα τα καλά του Θεού στα σπίτια σας ,και με όλες τις δικές μου ευχές για μια όμορφη εβδομάδα ,ευχαριστώ την συνεργάτιδα μου Ρούλα Παναγιωτίδου γιατί βρε κυρία μου οι μουσικές τις επιλογές το Σαββ/κο ήταν @@@@τες!
Αυτά κυρίες μου και κύριοι ,μαζί και πάλι αύριο με πολλά και διάφορα .....Να είστε καλά μανάρια μου τρελά ,και να χαμογελάτε ......Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top