ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Ιανουαρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

1095079 617947181570290 854510449 nΚαλή σας ημέρα αγαπητοί μου φίλοι ,καλημέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του Volvinews ,καλημέρα σε εσάς που απολαμβάνετε τον καφέ σας ,σε εσάς που εργάζεστε ,καλημέρα σε όσους είναι άρρωστοι με αυτήν την άσχημη γρίπη που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό και

δυστυχώς ακόμη δεν έφτασε στο ''πικ'' της ,προσοχή κόσμε ,καλό πλύσιμο των χεριών και αποφυγή από τα άτομα που είδη έχουν προσβληθεί με τον ιό. Καλημέρα στον χορηγό μας το Παραδοσιακό Καφενείο ''Ταξύδια'' στο κέντρο του Σταυρού όπου προσφέρει σε έναν τυχερό/η ένα τραπέζι των 25 ευρώ για να πάτε εκεί και να γευτείτε τους νόστιμους και γευστικούς ουζομεζέδες σε ένα άκρως παραδοσιακό καφενείο και με μουσικές που σε ταξιδεύουν ...κάπου μακριά. Σήμερα λοιπόν ο Γιάννης Βεννιαμήν γνωστός στους περισσότερους από εμάς θα βρίσκετε εκεί στα Ταξύδια για ένα μοναδικό Live με την υπέροχη και μοναδική φωνή του ,ορίστε η πρόταση το που θα διασκεδάσετε σήμερα Τετάρτη 4/1/2017,μια πραγματικά όμορφη βραδιά εκεί στο παραδοσιακό καφενείο Ταξύδια ,σπεύσατε κόσμε για τι αν Ταξύδια ήταν Ταξίδια ....θα είχαμε γυρίσει τον κόσμο όλο !
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4/1
1930 Αρχίζει τη λειτουργία της η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, με διοικητή τον Κωνσταντίνο Γόντικα.
1936 Το αμερικανικό μουσικό περιοδικό Billboard δημοσιεύει τους πρώτους καταλόγους επιτυχιών (charts).
1939 Ο φασίστας βαρόνος Χιρανούμα γίνεται πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.
1942 Οι Βρετανοί αποσύρονται από τη Σιγκαπούρη και το Βόρνεο.
1956 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει νέο πολιτικό φορέα με την επωνυμία Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση (ΕΡΕ).
1960 Οι χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης που δεν ανήκουν στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο, ούτε και στην ΕΟΚ, ιδρύουν το Σύνδεσμο Ελεύθερου Ευρωπαϊκού Εμπορίου EFTA.
1970 Οι Beatles χωρίς τον Τζον Λένον ξαναηχογραφούν τα φωνητικά κι ένα κιθαριστικό σόλο για το τραγούδι του Πολ Μακάρτνεϊ Let It Be στα στούντιο της EMI στο Λονδίνο. Είναι η τελευταία εμφάνιση των Beatles ως συγκρότημα.
1982 Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου απολύει τον υφυπουργό Εξωτερικών, Ασημάκη Φωτήλα, ενώ εκείνος βρίσκεται στις Βρυξέλλες.
1998 Ένας επιβάτης χάνει τη ζωή του από κρίση άσθματος κατά τη διάρκεια της πτήσης 417 της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Νέα Υόρκη, επειδή η εταιρεία δε διαθέτει θέσεις μη καπνιζόντων. Η οικογένειά του κερδίζει δικαστικά 1,4 δολάρια.
2004 Ο 37χρονος Μιχαήλ Σαακασβίλι κερδίζει τις προεδρικές εκλογές της Γεωργίας με 96% των ψήφων και γίνεται ο νεότερος σε ηλικία ηγέτης στην Ευρώπη.
2006 Την πρωθυπουργία του Ισραήλ αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Εχούντ Ολμερτ, στη θέση του Αριέλ Σαρόν, που βρίσκεται σε κώμα λόγω εγκεφαλικού.
2010 Εγκαινιάζεται στο Ντουμπάι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στον κόσμο, το Μπουρτζ Χαλίφα, γνωστό και ως Μπουρτζ Ντουμπάι, με ύψος 828 μέτρα.
ΚΑΙΡΟΣ
Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη (4/1), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά της χώρας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της.
Λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς κελσίου.
Χτες λοιπόν όπως θα είδατε οι περισσότεροι κάναμε την κλήρωση για τις 3 δωροεπιταγές από το Σούπερ-Μάρκετ Βασίλης Σιώμος και ΣΙΑ και κερδισμένοι βγήκαν οι παρακάτω φίλοι μας Αναστασία Κωνσταντινάκη ,Κατερίνα Κοσμά ,και Χρήστος Γεωργιάδης ,μπράβο σας παιδιά να είστε πάντα τυχεροί ,όσο για τους υπόλοιπους εύχομαι να κερδίσετε τις επόμενες φορές μιας και οι διαγωνισμοί μας δεν τελιώνουν εδώ ,μείνετε συντονισμένοι και σχολιάστε καθημερινά για περισσότερες συμμετοχές σε όλες μας τις κληρώσεις ,τύχη είναι ρε παιδιά ,μπορείτε αναλυτικά να δείτε τα σχόλια σας με τα νούμερα σας που ανεβάζει ο Χρήστος Ευθυμιάδης λίγο πριν την κλήρωση ,όπως βλέπετε θέλω να έχουμε απόλυτη διαφάνεια απέναντι σας ,οπότε αφήστε μερικοί τα πικρόχολα σχόλια ,τύχη είναι δεν δίνω εγώ τα δώρο σε όποιον γουστάρω....
Να περάσετε και σήμερα όμορφα ,να επισκεφτείτε το Παραδοσιακό Καφενείο Ταξύδια για μια πολύ όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική από τον Γιάννη Βεννιαμήν ,και γευτείτε τους πολύ νόστιμους ουζομεζέδες μαζί με ένα ποτηράκι ρακόμελο ή τσίπουρο !Μαζί και πάλι αύριο ,σας αποχαιρετώ με τον Γιάννη Χαρούλη των αγαπητό και τον ''Χειμωνανθό ''του ,σας το αφιερώνω με αγάπη ....Φιλιά στα μούτρα σας .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top