ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

24 Ιανουαρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

fatsaΡίχνουμε τα δίχτυα της ψυχής μας
μέσα στον ουρανό..μέσα στη θάλασσα..μέσα στον κόσμο...
Να πιάσουμε ένα αστέρι..μια φωνή..κάποιο τραγούδι...
Κάτι να δώσουμε και μεις..κάτι να πάρουμε..


Ο φάκελος της μέρας κολλημένος..
Μια απλή διεύθυνση: Στους Ανθρώπους.....Γ.Ρίτσος.....
..Και με τα πολύ όμορφα λόγια από σπουδαίο ποιητή μας είμαι εδώ κοντά σας και σήμερα Τρίτη 24 του Γενάρη για να σας φωνάξω την πιο γλυκιά καλημέραααααααααααααααα του διαδυκτίου ,σε όλα τα αγαπητά μέλη και τους καλούς μου φίλους στην πιο όμορφη παρέα εδώ στο αγαπημένο σας Volvinews .Πάμε να δούμε τις ημερομηνίες για το πότε έχουμε Απόκριες .Λοιπόν Τελώνου και Φαρισαίου είναι την Κυριακή 5/2 οπότε και ''ανοίγει'' το Τριώδιο ,Του Ασώτου στις 12/2 ,Τσικνοπέμπτη -Πέμπτη 16 /2 ,Της Αποκριάς 19/2 και της Τυροφάγου 26/2 οπότε η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 27 Φεβρουαρίου ,ήθελα να σας τα πω για να ξέρουμε βρε παιδί μου ,να προετοιμαστούμε...Πάμε όμως να καλημερίσουμε και τον αγαπητό χορηγό μας το Σούπερ-Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στον Σταυρό στην στάση του ΚΤΕΛ ''Κανάλι'' όπου προσφέρει σε δυο τυχερούς από μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ για να κάνετε τα ψώνια σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προιόντων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς .χαρτικά ,απορρυπαντικά ,είδη τροφίμων και ποτών καθώς φρέσκα φρούτα και λαχανικά άριστης ποιότητας ,εκεί λοιπόν οι τυχεροί μας θα ψωνίσουν για 20 ευρώ ότι τραβάει η όρεξή τους ,εγώ αυτό που θέλω να κάνετε και πλέον ξέρετε να το κάνετε πολύ καλά και μακάρι να είχαμε δώρα να δώσουμε σε όλους αλλά προσπαθούμε με όλους τους διαγωνισμούς που φιλοξενούμε να δίνουμε χαρά και φυσικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που στηρίζετε την προσπάθεια μας το Volvinews να πηγαίνει όλο και καλύτερα με την δική σας αγάπη και στήριξη ,έχουμε ακόμη αρκετά δώρα όποτε ελάτε στην μουσική μας παρέα ,σχολιάστε και κερδίστε....
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24/1
1924: Η ρωσική πόλη Αγία Πετρούπολη μετονομάζεται σε Λένινγκραντ, τρεις ημέρες μετά το θάνατο του Λένιν, προς τιμήν του νεκρού κομμουνιστή ηγέτη.Την ίδια μέρα στην Ιταλία, ο Μουσολίνι διαλύει όλα τα μη φασιστικά εμπορικά σωματεία.
1935: Η τουρκική κυβέρνηση αποφασίζει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από τέμενος σε μουσείο.
1946: Δημιουργείται η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας από τον ΟΗΕ..
1963: Τελούνται οι αρραβώνες του διαδόχου του ελληνικού θρόνου Κωνσταντίνου με την κόρη της Ίνγκριντ της Δανίας, Άννα Μαρία.
1982: Ξεσπά ανοιχτός πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας για τον πολιτικό γάμο.
1991: Η Βουλή των Σκοπίων ψηφίζει διακήρυξη ανεξαρτησίας από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας.
1994: Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονεί τον πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλο.
2007: Με πεντασέλιδη προκήρυξή της στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτα κατά της αμερικανικής πρεσβείας στις 12 Ιανουαρίου. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ έσπασαν τζάμια του κτιρίου. Οι ζημιές εντοπίστηκαν στον τρίτο όροφο και ειδικότερα στο γραφείο του Αμερικανού πρέσβη.
2010: Η ταινία «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον, με έσοδα 1,859 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σπάει το ρεκόρ εισιτηρίων που κατείχε ο Τιτανικός από το 1998.
ΚΑΙΡΟΣ
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ της Δευτέρας και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις άνεμους και πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:α. Στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες
β. Στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
γ. κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.
Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες
1. Απόψε το βράδυ (23/01/17) στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα).
Τρίτη (24/01/17):
α. Στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι τις απογευματινές ώρες.
β. στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
Σήμερα διάλεξα ένα τραγούδι από τα παλιά που αγαπώ πολύ, και φαντάζομαι εσείς που γεννηθήκατε από την δεκαετία του 1980 και κάτω ,το ξέρετε ,το χορέψατε ,το αγαπήσατε ,δώσατε το πρώτο σας φιλί σε Partys που γινόταν τις χρυσές δεκαετίες του 1970 -1980 ,ακούστε για να το ξανά θυμηθείτε ,να αναπολήσετε ,και οι πιο νέοι να νιώσουν όσο μπορούν την ποιότητα και την υπέροχη μουσική και τα λόγια φυσικά του τραγουδιού...Σας το αφιερώνω με πολύ ,πολύ ,πολύ αγάπη και σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη ημέρα με χαμόγελα και αισιοδοξία ,μη ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας ,το Σούπερ-Μάρκετ Βασίλης Σιώμος είναι εδώ κοντά μας και προσφέρει δυο δωροεπιταγές των 20 ευρώ η κάθε μία για δύο τυχερούς ,αφήστε το σχόλιο σας και μπείτε στην κλήρωση ,όσες περισσότερες φορές σχολιάζετε με τόσα σχόλια μπαίνετε στην κλήρωση...Αγαπητέ μου κόσμε ,μανάρια μου όμορφα καλή σας ημέρα ,όμορφη ημέρα ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top