ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

27 Ιανουαρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

alkaiosΤόλμα να είσαι άνθρωπος....
Την αδικία την είδες, δεν την σταμάτησες, δεν έκανες τίποτα για να την αποτρέψεις. Κάτι πήγες να πεις, σαν να διαμαρτυρήθηκες, αλλά σε πρόλαβαν οι «λογικοί»:Ο κόσμος δεν άλλαξε, εσύ δεν ασχολείσαι. Απ’ όλα έχεις και είσαι πιο φτωχός από ποτέ.


Ελεύθερος είσαι, μέσα στο χρυσό σου κελί.
Μιλάς για Θεό κι όταν γράφεις τη λέξη φροντίζεις πάντοτε το πρώτο της γράμμα να το διορθώνεις.
Να μην είναι κεφαλαίο, μη σε παρεξηγήσουν, μη δώσεις δικαίωμα πως αγαπάς κάτι που δεν αναγνωρίζουν.
Να είσαι αρεστός, γιατί, αλίμονο αν μπεις στο περιθώριο.
Και δεν είναι που δεν πιστεύουν στο Θεό, όχι, είναι δικαίωμά τους.
Είναι που δεν σε αφήνουν, να πιστεύεις εσύ. Κι έτσι απαξιώνεις το πιστεύω σου κι ό,τι σου μάθαιναν στο σπίτι, να είσαι αληθινός, να είσαι ο εαυτός σου, τότε που σε μεγάλωναν με την ελπίδα πως δεν θα μοιάσεις στα τέρατα που κυκλοφορούν εκεί έξω.Και με τα σπουδαία λόγια από τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκη και λίγο πριν το ρολόι δείξει 10.30 π.μ είμαι εδώ κοντά σας και σήμερα Παρασκευή 27 του Γενάρη στην εκπνοή του μήνα ,με ανεβασμένη την διάθεση και με πολλά χαμόγελα για να σας πω μια όμορφη καλημέρα και να σας ''προσκαλέσω'' να έρθετε και σήμερα στην μουσική μας συντροφιά για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσουν 2 τυχεροί από μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ που προσφέρει με πολύ χαρά το Σούπερ -Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στον Σταυρό στην στάση του ΚΤΕΛ ''Κανάλι'' με όλα τα προιόντα σε καταπληκτικές τιμές ,τις χαμηλότερες της αγοράς ,μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς πηγαίνοντας εκεί για να κάνετε τα ψώνια σας και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές πάντα με κέρδος για εσάς και την οικογένεια σας,ελάτε στην παρέα μας ,αφήστε το σχόλιο σας και ...κερδίστε...
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27/1
98 Ο Τραϊανός γίνεται Αυτοκράτορας της Ρώμης.
447 Τα τείχη της Κωνσταντινούπολης υπέστησαν τεράστιες καταστροφές μετά από σεισμό.
1827 Ελληνικά επαναστατικά τμήματα υπό τους Διονύσιο Βούρβαχη, Παναγιώτη Νοταρά και Ιωάννη Μαυροβουνιώτη δέχονται επίθεση 2.000 πεζών και 600 ιππέων υπό τον Κιουταχή, στο Καματερό Αττικής. Στη μάχη που επακολούθησε έπεσε ηρωικά ο Βούρβαχης μαζί με 300 μαχητές.
1948 Παρουσιάζεται το πρώτο κασετόφωνο.
1963 Ισχύει στην Ελλάδα ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.
1978 Καθιερώνεται ο ενιαίος τύπος ελληνικής σημαίας, τις εννιά λευκές και μπλέ ρίγες με ένα σταυρό στο επάνω αριστερό άκρο. Αυτή που παλαιότερα λεγόταν «ναυτική».
1983 Πεθαίνει ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Λουί ντε Φινές.
2010 Παροουσίάζεται το πρώτο iPad από τον Στιβ Τζομπς.
ΚΑΙΡΟΣ
Τοπικές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, της Κρήτης και των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή (27/1) η ΕΜΥ.
Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα βόρεια θα σταματήσουν.
Βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά.
Παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια και κεντρικά.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί και βαθμιαία αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Φτάσαμε αισίως στο τέλος της ενημερωτικής μας εβδομάδας ,την σκυτάλη για το Σαββ/κο στην Ρούλα Παναγιωτίδου όπου δεν σταματάτε να σχολιάζετε για να μπείτε στην κλήρωση και δυο τυχεροί από εσάς θα πάρουν από μια δωροεπιταγή που προσφέρει το Σούπερ-Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στον Σταυρό .,την Δευτέρα 30/1 η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών και θέλω να σας πω να μη στεναχωριέστε αν δεν είστε ''τώρα'' τυχεροί έχουμε πολλά δώρα ακόμη ,πολλά δώρα και θα κερδίσετε όλοι σας ,φτάνει να μας ακολουθείτε καθημερινά και να μας αφήνετε το σχόλιο σας από Δευτέρα ως και Κυριακή ,όσο περισσότερο σχολιάζετε με τόσες συμμετοχές μπαίνετε στην κλήρωση ,άλλωστε παρακολουθείτε ότι πριν την κλήρωση ο Χρήστος Ευθυμιάδης ''ανεβάζει'' εδώ τις συμμετοχές σας και τα βλέπετε όλα ξεκάθαρα. Αυτά από εμένα και μαζί με τον Γιώργο Αλκαίο και κάτι από το παρελθόν σε πολύ ανεβασμένους ρυθμούς, σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο Σαββ/κο ,ο ήλιος βγήκε επιτέλους οπότε όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε καλά να περάσετε ,όσοι πάλι μείνετε στον τόπο σας φροντίστε να περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα, εμείς μαζί την Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός με νέο μεγάλο διαγωνισμό, μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε...Καλημέρα όλη μέρα ,να είστε όλοι καλά ,σας ευχαριστούμε και πάλι για την μεγάλη σας συμμετοχή ,συνεχίστε να έρχεστε στην μουσική μας συντροφιά και δεν θα χάσετε.....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top