ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (18/7/2021)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Ιουλίου 2021
(1 Ψήφος)
K2_ITEM_AUTHOR 

Εδώ είμαστε και σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο ημερολογιακά αν και σήμερα η θάλασσα έχει μια μικρή αναστάτωση και περιμένουμε το ψυχρό μέτωπο από την Ευρώπη.

Παρόλα αυτά η κίνηση στην περιοχή μας αρχίζει να θυμίζει καλές καλοκαιρινές εποχές, ελπίζω όλοι οι επαγγελματίες να βρουν τρόπο να δουλέψουν αρκετά μια και η περίοδος είναι ήδη μικρή και έχουμε να βγάλουμε ακόμη έναν χειμώνα με τα όσα καλά ή και άσχημα μπορεί να φέρει. Προσοχή σε όλους όσον αφορά τα μέτρα ασφάλειας και υγείας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε ασθενείς και περιορισμούς στην συνέχεια.

Και σήμερα φυσικά στην παρέα μας χορηγός αλλά και συνοδοιπόρος το κατάστημα της Athenas' Rose The Deli Store στην Ασπροβάλτα με εκπληκτική ποικιλία βιολογικών προϊόντων, εκλεκτό ελαιόλαδο και παράγωγα ελιάς φτιαγμένα με γνώση πολλών ετών και πάντα επιμονή στην τελειότητα.

και για να μην μας λείπει και το γέλιο η εικόνα του άρθρου ελπίζω να σας φτιάξει την ημέρα και τη διάθεση όπως και το τραγούδι της ημέρας.

Για σήμερα διάλεξα ένα τραγούδι από ένα από τα πιο γνωστά rock group με τα οποία κάποιοι μεγαλώσαμε κάτι που μιλάει για προσδοκίες (και ναι γιατί να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες ακόμη κι αν δεν τα καραφέρουμε θα είμαστε υψηλότερα). Αυτά τα τραγούδια που γράφτηκαν με "σκληρό" συνήθως ήχο αλλά αν τα ακούσουμε σε εκτέλεση από μια καταπληκτική συμφωνική ορχήστρα δίνουν μια άλλη οπτική και ακουστική χροιά. Πιστεύω θα συμφωνήσετε μαζί μου είναι μια καταπληκτική εκτέλεση ενός καταπληκτικού τραγουδιού! High Hopes αρχική εκτέλεση Pink Floyd αλλά για σήμερα από την Mozart Rocks με τους εξαιρετικούς Calin Grigoriu στις κιθάρες και Dan Helsiug στα φωνητικά!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top