ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

15 Οκτωβρίου 2023
(1 Ψήφος)

Καλό μεσημεράκι φίλοι μου, καλώς ήρθατε και στη σημερινή μας "βόλτα" και ας ξεκινήσουμε την περιήγηση στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Ελλάδα

και συγκεκριμένα στην Ηλεία, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας για την ταινία:«Maria». Οι κάμερες καταγράφουν το κάθε της βήμα από τον Πύργο μέχρι το Κατάκολο! Η Αντζελίνα που υποδύεται τη Μαρία Κάλλας είναι το πρόσωπο της ημέρας! Η βραβευμένη ηθοποιός ξεκίνησε νωρίς το πρωί τα γυρίσματα για την ταινία «Maria», με κάμερες και δημοσιογράφους να  την ακολουθούν παντού. Δεν έχει ανακοινωθεί το πού θα μείνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως η ίδια φέρεται να έχει ζητήσει να διανυκτερεύει στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και όχι σε κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού θα μείνει τελικά. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που ίσως αναλάβει η εταιρεία παραγωγής. Μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου περίμεναν την ηθοποιό, η οποία λίγο πριν τις 12:00 επιβιβάστηκε σε σκάφος της παραγωγής, το οποίο την μετέφερε στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου και θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Κάλλας. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, φαινόταν το πρωί ευδιάθετη, ενώ έγνεψε και χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που ανέμεναν για να απαθανατίσουν τις στιγμές της άφιξης της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στο νομό Ηλείας θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου του 2023.Τον Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ήδη έχουν ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Η Ρένια Λουιζίδου, το "αστροπελέκι" στους «Απαράδεκτους», η "Αλίκη" στη σειρά: «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», η "Χαρά" από το «Καφέ της Χαράς», η "Χαρούλα Χαμπέα" από το «Σόι σου» και οι δεκάδες άλλοι ρόλοι στο θέατρο, την έχουν κάνει πια ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, με το οποίο έχουμε αποκτήσει πια, μία διαχρονική σχέση θαυμασμού! Η Ρένια Λουιζίδου έχει ευτυχήσει να γνωρίσει μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, αλλά η πραγματική της επιτυχία είναι η δική της ζωή. Έτσι όπως την έχει δομήσει με τον εδώ και 25 χρόνια σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη, τον αθόρυβο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θαυμαστή της και σύντροφο. Μαζί έχουν αποκτήσει τον 20χρονο γιο τους Βίκτωρα, σπουδαστή στη σχολή των ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Θάνος και η Ρένια γνωρίστηκαν τυχαία, ρομαντικά και σχεδόν αστεία σε διακοπές στη Σίφνο. Βρέθηκαν σε διπλανά μπαλκόνια κι έπιασαν συζήτηση για το θόρυβο που έκαναν τα βεγγαλικά (ήταν Πάσχα) και έτσι σε ένα χρόνο από εκείνη τη βραδιά αποφάσισαν να είναι μαζί!

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που στη φετινή σειρά: "Ναυάγιο" θα πρέπει να τον "αντιπαθήσουμε", έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου κι ανέφερε:«Με θλίβει αυτό και με θλίβει ακόμα περισσότεροι για τους ανθρώπους που τον χειροκροτούν και δεν βλέπουν ποιον και τι χειροκροτούν...Πιθανόν εντυπωσιάζονται από μία επιδερμική επίδειξη έργων που κάνει ο Μπέος, αλλά δεν βλέπουν ότι δεν έχει σημασία το να έχεις μία καλή γλαστρούλα έξω από το σπίτι σου, αλλά να κάνεις έργα υποδομής ή να αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά. Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν τους ενδιαφέρει η άποψή μας. Ψάχνω να βρω τις δικές μου ευθύνες και ποιες οι δυνατότητές μου. Όλοι έχουμε ευθύνη για τέτοια φαινόμενα!»

Κάτι από το παρελθόν...Είμαστε στο καλοκαίρι του 1970 και η αθηναϊκή νύχτα-και όχι μόνο-συγκλονίζεται από μια απίστευτη είδηση: "Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης συνελήφθη κατηγορούμενος για μοιχεία με την κουμπάρα του"! Στο νυχτερινό κέντρο "Δειλινά" όπου τραγουδά εκείνες τις ημέρες ο μεγάλος μας βάρδος, ουδείς μπορεί να φανταστεί το λόγο της αργοπορίας του εκείνη τη βραδιά! Η τότε σύζυγός του Θεόκλεια έχοντας πολλές υποψίες για τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες του, ζητά από κάποιο ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί. Όταν ο τελευταίος τις προσκομίζει αποδείξεις ότι ο σύζυγός της συναντιέται συχνά με την νεαρή κουμπάρα τους, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα. Παίρνει λοιπόν τους συγγενείς της καθώς και πολλούς άλλους μάρτυρες με τους οποίους παραθερίζουν μαζί στο Λαύριο και καταφτάνει στο σπίτι της κουμπάρας Μεταξίας στο Καλαμάκι, όπου την βρίσκει να κάθεται με τον Μπιθικώτση! Επακολουθεί χαμός με φωνές και αστυνομία, ώσπου καταλήγουν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα, όπως γίνεται και στις ελληνικές ταινίες της εποχής. Η Θεόκλεια καταθέτει μήνυση και εν συνεχεία αναχωρεί ενώ στο τμήμα παραμένουν οι Μπιθικώτσης και η 24χρονη. Επειδή η μοιχεία θεωρείται αδίκημα στην τότε εποχή, στην ανάκριση που επακολουθεί οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να βρίσκονταν μαζί στο σπίτι, αλλά απλά έβλεπαν τηλεόραση κάτι που δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορία. Φεύγοντας από το τμήμα ο "σερ" υποστηρίζει σε δημοσιογράφους και περίεργους που έχουν συγκεντρωθεί, ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες! Στις δηλώσεις που κάνει τις επόμενες ημέρες η Θεόκλεια Μπιθικώτση, υποστηρίζει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ουσιαστικά έχουν χωρίσει τα κρεβάτια με τον σύζυγό της και ότι θα ζητήσει την υπέρογκη για την εποχή, μηνιαία διατροφή των 100.000 δρχ. Όμως ο χρόνος που κυλά καταλαγιάζει τα πάθη και αναδεικνύει το νέο ξεκίνημα στην προσωπική ζωή του Μπιθικώτση. Η δίκη που ορίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 1970 ματαιώνεται αφού η Θεόκλεια αποσύρει την μήνυση της, ενώ ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης παντρεύεται την Μεταξία με την οποία στη συνέχεια αποκτούν τον ομώνυμο διάδοχό του!

Να έχετε ένα ήσυχο υπόλοιπο Κυριακής και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top