ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

19 Ιανουαρίου 2024
(1 Ψήφος)

Καλημερούδια αγαπημένο παρεάκι! Επανήλθα κι εγώ για το τραγούδι του Σαββατοκύριακου και φυσικά να ευχηθώ για το Volvinews μας, χρόνια δημιουργικά με υγεία και δύναμη!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης παραδέχεται πώς δεν κατάφερε να μείνει στην Αθήνα, λόγω του ότι πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κρίσεις πανικού, περίπου δέκα χρόνια..από το 1993 μέχρι το 2003! Είχε κλειστοφοβία και παρ' όλ' αυτά έπρεπε και όφειλε να τραγουδάει σε ένα μαγαζί κατάμεστο! Επίσης δεν μπορούσε να μπει σε αεροπλάνο και γενικά είχε αγοραφοβίες! Έκανε επισκέψεις σε ψυχολόγους και το διαχειρίστηκε χωρίς χάπια...Τον βοήθησε πολύ, ότι είχε την οικονομική πολυτέλεια να μη δουλεύει τα καλοκαίρια κι έτσι έκανε το αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα και ό,τι έχει σχέση με τη θάλασσα! Όταν κάποιος έχει ψυχολογικά θέματα, είναι καλό να είναι σε οικείο περιβάλλον και γι αυτόν, οικείο περιβάλλον είναι μόνο η Θεσσαλονίκη! Ο Δημήτρης ήταν ένας από τους πιο επιστήθιους φίλους του Βασίλη Καρρά. Πρόλαβε να τον δει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δώδεκα μέρες πριν «φύγει» από κοντά μας! Δακρύζοντας θυμάται:«Πήγαμε στο σπίτι του, ήπιαμε καφέ και του έκανα χαβαλέ:Το καλοκαίρι σε περιμένω στην Ουρανούπολη για ψάρεμα κι έχω μια ξαπλώστρα ειδικά για σένα! Μου είπε: «Εννοείται θα έρθω, πρώτα ο Θεός να γίνω καλά». Ο Βασίλης μου, τον πρώτο άνθρωπο που ενημέρωσε μετά την οικογένειά του και το στενό συνεργάτη του τον Στράτο Κιάτα, ήμουν εγώ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε:«Ό,τι δουλειά και να έχεις, παράτα την σε θέλω για δέκα λεπτά».Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι στο «Παραδοσιακό» στην Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη και εκεί μου είπε ότι ξέφυγε το "κακό" και τον χτύπησε στα κόκαλα! Του είπα:«Αδελφέ, μη μασάς, έχει ο Θεός, θα το ξεπεράσεις». Εμένα βέβαια μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια, αλλά προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου! Εκείνος πάντως, ήταν πολύ ψύχραιμος γι’ αυτό που του είχαν πει οι γιατροί και του είπε συγκεκριμένα: «Δοκιμασία περνάω Μήτσο, τι να κάνω, θα το ξεπεράσω και αυτό!».

Η αγαπημένη μας Γλυκερία, θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της, με την ίδια να κάνει γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από ανάρτησή της: «Η αγαπημένη μου μητέρα Αικατερίνη Κοτσούλα έφυγε από τη ζωή! Την αποχαιρετώ με το αγαπημένο τραγούδι:«Σε μια σχεδία»..! Μπορώ να δακρύσω με το παραμικρό, από το να δω στο ίντερνετ πως γεννιέται μια ζωή, πως μεγαλώνει ένα λουλούδι, τα ζώα σε ένα ντοκιμαντέρ. Ότι αφορά τη ζωή και τη γέννηση μέχρι το θάνατο. Το να προσπαθείς να δεις τη γέννηση, το θάνατο και μετά την αναγέννηση, είναι ένας τρόπος να ξορκίζεις το θάνατο και το φόβο που κουβαλάει ο άνθρωπος για αυτό το θέμα», έχει πει η Γλυκερία σε συνέντευξή της!

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη εδώ και δύο μήνες δεν έχουν καμία επικοινωνία! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάνα και κόρη είχαν έναν άγριο καβγά στην Αμερική στην περιοδεία της τραγουδίστριας και η κόρη της επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα και εκ τότε δεν έχουν καμία επικοινωνία. Υπάρχει μια στεναχώρια και από τις δύο πλευρές, αφού πάει τόσος καιρός που δεν μιλιούνται! Είναι λίγο αμήχανο μάλιστα, επειδή μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Υπήρξε μια προσέγγιση από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους για να τα ξαναβρούνε, αλλά δεν έγινε κάτι. Η Όλγα είναι κλεισμένη στο σπίτι όλη μέρα με το μωρό της και τα συναισθήματα είναι βαριά:«Δεν έγινε μόνο ένα σκηνικό, έγιναν πολλά -και επαγγελματικά- για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν είναι για να τα μεταφέρουμε δημόσια, δεν θα κάναμε καλό!». Να σημειώσουμε ότι η Όλγα επιμελείται το μακιγιάζ της Άντζελας και ο σύζυγός της Φώτης Λιόσης, ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας!

Κάτι από το παρελθόν...Πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί του παλιού ελληνικού σινεμά, ήταν απρόβλεπτοι. Η Ρένα Βλαχοπούλου όμως, τους ξεπερνούσε όλους! Το σενάριο είναι, εκτός όλων των άλλων κι ένας χαμός για το μπάτζετ μιας κινηματογραφικής παραγωγής. Ένας παλιός οπερατέρ έλεγε πάντα:"Να δω το σενάριο, για να ξέρω πόσα μέτρα φιλμ θα χρειαστώ!"...Η ατάκα αυτή βέβαια ήταν σχήμα λόγου σε περίπτωση που είχε να κάνει με την Ρένα Βλαχοπούλου! Η Ρένα του ελληνικού σινεμά με το ανεξάντλητο ταλέντο της να αυτοσχεδιάζει, πονοκεφάλιαζε τους πάντες, από τους συναδέλφους της μέχρι τον σκηνοθέτη και τους τεχνικούς! Ο Γιάννης Δαλιανίδης έλεγε πάντα:"Πάρτε μπόλικο φιλμ μην ξεμείνουμε, με την Βλαχοπούλου γυρίζουμε". Ο δε Αλέκος Σακελλάριος με αφορμή την ταινία της Φίνος Φιλμ: "Η θεία μου η χίπισσα" είχε να λέει αναφερόμενος στο αυτοσχεδιαστικό ταλέντο της Βλαχοπούλου: "Θυμάμαι είχαμε μια σκηνή που κάνει την καθαρίστρια και επειδή δεν ήθελε να τη δει και να την αναγνωρίσει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, πρέπει να κρυφτεί κάτω από ένα τραπέζι μέχρι να φύγει. Αφού λοιπόν της είπα τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να κινηθεί, ξεκινήσαμε το γύρισμα! Η Ρένα κρατώντας τον κουβά στα χέρια, καθώς γυρίζαμε τη σκηνή, βάζει τον κουβά στο κεφάλι σκοντάφτει, πέφτει κάτω, γλιστράει στα νερά και τέλος πάντων προσπαθούμε όλοι να δούμε πού θα τελειώσει όλο αυτό το αυτοσχέδιο πανδαιμόνιο που δημιούργησε. Ο καμεραμάν ρωτούσε απορημένος:"Τι να κάνω; Να σταματήσω ή να συνεχίσω να τραβάω; – Τράβααα" του είπε!. Η σκηνή τελείωσε μετά από αρκετή ώρα και πραγματικά ήταν ένα αριστούργημα γι αυτό και δεν πετάξανε τίποτα από το συγκεκριμένο φιλμ!

Τελειώσαμε για σήμερα, εύχομαι ένα καλό Σαββατόβραδο σε όλους και με αυτό το "κρυουλάκι" μην κάνετε άσκοπες βολτούλες, καθίστε και χουχουλιάστε στο σπιτάκι σας με χαλαρό ποτάκι και αγαπημένη ταινία ή μουσικούλα! Σας φιλώ γλυκά....

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top