ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

26 Ιανουαρίου 2024
(1 Ψήφος)

Καλημερούδιααα φίλοι μου! Να αγαπάτε, να ελπίζετε και να χαμογελάτε! Ότι αξίζει στη ζωή είναι τα μικρά πράγματα, που δίνουν μεγάλες χαρές! Άντε λοιπόν, καφεδάκι ανά χείρας και πάμε να ξεκινήσουμε...

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να ταξιδέψει στο Άγιο Όρος. Ο γνωστός ηθοποιός που έλαμψε τη δεκαετία του ’80, βρίσκεται στο Άγιο Όρος για να βρει ξανά τον εαυτό του και την ισορροπία του, μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε και που αποτέλεσε το λόγο για τη νοσηλεία του στο Δαφνί! Ο ηθοποιός θα μείνει στο Άγιον Όρος μέχρι την Κυριακή και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Τη Δευτέρα, θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη για να συζητήσουν την πρόταση συνεργασίας στην ταινία:«Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5». Σύμφωνα με την πρόταση, ο Γαρδέλης θα υποδυθεί τον ρόλο του Πλάτωνα. Μάλιστα το παραπάνω το επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης, ενώ επιπλέον ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μιας σειράς αυτοτελών επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς, αφήνοντας για πάντα πίσω τις δύσκολες μέρες!

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας, υπό άκρα μυστικότητα! Ήταν μάλιστα ο τελευταίος πολιτικός γάμος που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης, πριν αποχωρήσει από τη δημαρχία. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια περίπου και η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν εμφανίστηκαν μαζί στη ΔΕΘ!

Εκτός από τη Δέσποινα Βανδή και ο πρώην σύζυγος Ντέμης Νικολαΐδης είναι όπως όλα δείχνουν, πολύ ερωτευμένος κι έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η καλή του που εργάζεται στο τμήμα marketing γνωστής εταιρίας ρούχων, μένουν εδώ και μία εβδομάδα κάτω από την ίδια στέγη. Η σχέση τους έγινε γνωστή, όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ, τον Μάϊο του 2023!

Κάτι από το παρελθόν...Όταν η Καίτη Γκρέυ μιλούσε για τον δικό της βιασμό, κανείς δεν θα πίστευε πως σήμερα όλα αυτά τα παρατραβηγμένα για πολλούς σενάρια, θα ήταν το πιο επίκαιρο θέμα παγκοσμίως! Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο βιβλίο της:«Έτσι όπως τα έζησα»περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τον άγριο βιασμό της, όταν βρισκόταν στο σπίτι της θείας της, καθώς και τις απόπειρες που έκανε με κινίνα όταν έμαθε ότι είχε μείνει έγκυος από τον βιασμό αυτό! Η ιστορία έχει ως εξής: Η Καίτη είχε πιάσει δουλειά σε ένα υπόγειο, όπου εκεί έσκιζαν τις ελιές και τις έβαζαν σε βαρέλια για πούλημα. Τα λεφτά που έπαιρνε ήταν 30 δραχμές την εβδομάδα και τα έπαιρνε η θεία της, στο σπίτι της οποίας και έμενε τότε. Εκείνη είχε ένα φίλο φαντάρο τον Γιώργο, ο οποίος της τα έπαιρνε και εκείνης! Μια μέρα, έτυχε η Καίτη να είναι μόνη της στο σπίτι... Μπαίνει μέσα αυτός, πάει κατά πάνω της και την χτυπάει με μπουνιές για να την ρίξει στο κρεβάτι. Της βγάζει τα ρούχα κι εκείνη φώναζε και ούρλιαζε, αλλά δεν την άκουγε κανένας. Στα δεκαεφτά της χρόνια λοιπόν, ένιωσε την απανθρωπιά, αφού την βίασε κατ’ επανάληψη! Λίγη ώρα αργότερα, γύρισε η θεία της και της το είπε αμέσως! Εκείνη έγινε έξαλλη και αν και τον αγαπούσε, αποφάσισε να τον διώξει. Από την ημέρα εκείνη, η Γκρέυ παρακαλούσε την Παναγία να πεθάνει, σιχαινόταν τον εαυτό της μετά τον βιασμό. Τελικά εκείνη την ημέρα, είχε μείνει και έγκυος χωρίς να το γνωρίζει! Εξακολουθούσε να δουλεύει στις ελιές και η κοιλιά της, μέρα με τη μέρα, μεγάλωνε. Όταν κατάλαβε ότι είναι έγκυος, δεν άντεξε. Δεν ήξερε πως θα μεγαλώσει και δεύτερο παιδί κι έτσι καθημερινά έπαιρνε κινίνα για να αποβάλλει. Επίσης, το σπίτι της θείας της στην Πλάκα, είχε μια ψηλή σκάλα και για να ρίξει το παιδί ανέβαινε και πηδούσε στο δάπεδο! Έπειτα, για την μεγάλη ερμηνεύτρια ακολούθησαν πολύ δύσκολες συνθήκες με την γέννηση του παιδιού της που προέκυψε, όπως λέει, από τον βιασμό!

Από μένα, καλό και ήρεμο Σαββατόβραδο!

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top