Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019

Την Παρασκευή έγινε η 10η αγωνιστική για την ανδρική ομάδα. Εντός έδρας ήττα με αντίπαλο το Καλοχώρι με σκορ 60-71. Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού οι 17 πόντοι και τα 19 ρημπαουντς του Σίμου, ο τραυματισμός (διάστρεμμα) του Κουτσιανούδη

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

καλημέραααααα  σε ολο τον κόσμο του volvinews.Καλημέρα στους συνεργάτες, στους φίλους, στους συγγενεις, τους γνωστους και τους εχθρους. Ετσι να καλυπτουμε ολες τις παραμέτρους..

Καλη εβδομαδα να εχουμε και ας την ξεκινησουμε τουλαχιστον χαμογελαστα.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι και ευλογημένη ,καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία .Δευτέρα σήμερα 9 του Δεκέμβρη και η εκκλησία μας τιμά την μνήμη της Αγίας Άννας,Μητέρα Της Παναγίας και προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών ,να ευχηθώ πρώτα χρόνια πολλά στις Άννες του ντουνιά και έπειτα πάμε να δούμε  μερικά πράγματα για την Αγία Άννα .

Αγία Άννα μητέρα της Θεοτόκου

Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τρεις φορές την Αγία Άννα κατά τη διάρκεια του εορταστικού κύκλου: Στις 9 Δεκεμβρίου, τη Σύλληψή της, στις 25 Ιουλίου την Κοίμησή της και στις 9 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον σύζυγό της Ιωακείμ.

Η Αγία Άννα, η μητέρα της Υπεραγίας Θεοτόκου, καταγόταν από τη φυλή του Λευί. Τη δε μητέρα της, την έλεγαν Μαρία. Η Άννα είχε και δύο αδελφές, την ομώνυμη με τη μητέρα της Μαρία και τη Σοβήν. Τέλος, η Αγία Άννα που παντρεύτηκε στην Γαλιλαία τον Ιωακείμ, γέννησε την Παρθένο Μαρία. Η Αγία Άννα αξιώθηκε να έχει τη μεγάλη τιμή και ευτυχία να αποκτήσει μοναδική κόρη, τη μητέρα του Σωτήρα του κόσμου.

Σκήτη Αγίας Άννης, Άγιον Όρος

Η αγία Άννα, μητέρα της Παναγίας, αξιώθηκε να αποκτήσει παιδί σε προχωρημένη ηλικία. Η Παναγία ήταν θείο δώρο στον Ιωακείμ και την Άννα των οποίων η ευσέβεια ήταν αδιαμφισβήτητη και η προσευχή τους συνεχείς όλα τα χρόνια της ζωής τους για ένα παιδί. Η ατεκνία εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη ατίμωση για ένα ζευγάρι. Αδιάκοπα ο Ιωακείμ και η Άννα παρακαλούσαν και ελπίζαν η προσευχή τους να εισακουστεί. Μέχρι που ο Θεός τίμησε την μεγάλη ευσέβειά τους, την ταπεινοφρωσύνη τους και την εμπιστοσύνη τους στον Θεό δίνοντάς τους την Παναγία Η αγία Άννα βοηθάει τα άτεκνα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν. Πολλοί σύζυγοι μάλιστα προσφεύγουν στην Σκήτη της Αγίας Άννης στο Άγιο Όρος για να πάρουν ευλογία και να κάνουν το τάμα τους, αντλώντας παράλληλα δύναμη από το πνευματικό κλίμα του μοναστηριού..

Σύμφωνα με τις αντίστοιχες πηγές, η Αγία Άννα, η μητέρα της Μαρίας, της μητέρας του Ιησού Χριστού, καταγόταν από τη φυλή του Λευί. Ο πατέρας της, που ήταν ιερέας, ονομαζόταν Ματθάν και ιεράτευε την εποχή της βασιλείας της Κλεοπάτρας. Τη δε μητέρα της, την έλεγαν Μαρία.

Η Άννα είχε και δύο αδελφές, την ομώνυμη με τη μητέρα της Μαρία και τη Σοβήν. Και η μεν Μαρία, που παντρεύτηκε στην Bηθλεέμ, είχε κόρη τη Σαλώμη την μαία, η δε Σοβή, που παντρεύτηκε και αυτή στην Bηθλεέμ, την Ελισάβετ. Τέλος, η Αγία Άννα που παντρεύτηκε στην Γαλιλαία τον Ιωακείμ, γέννησε την Παρθένο Μαρία.

Η Αγία Άννα αξιώθηκε να έχει τη μεγάλη τιμή και ευτυχία να αποκτήσει μοναδική κόρη, τη μητέρα του Σωτήρα του κόσμου. Αφού η Αγία Άννα απογαλάκτισε τη Θεοτόκο και την αφιέρωσε στο Θεό, αυτή πέρασε την υπόλοιπη ζωή της με νηστείες, προσευχές και ελεημοσύνες προς τους φτωχούς. Τέλος, ειρηνικά παρέδωσε στο Θεό τη δίκαια ψυχή της, κληρονομώντας τα αιώνια αγαθά. Διότι ο ίδιος ο Κύριος διαβεβαίωσε ότι «οἱ δίκαιοι εἰς ζωὴν αἰώνιο ἀπελεύσονται» (Ματθαίου, κε' 46). Οι δίκαιοι, δηλαδή, θα μεταβούν για να απολαύσουν ζωή αιώνια.

Περικαλλή ναό προς τιμήν της αγίας Άννας, έκτισε στην Κωνσταντινούπολη περί το 550 μ.Χ. ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός. Λείψανο της Αγίας υπάρχει στην αγιορείτικη σκήτη της Αγίας Άννας, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννης Κατερίνης, καθώς και αλλού. Η σύλληψη της Αγίας Άννας γιορτάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 9 Δεκεμβρίου και η κοίμησή της στις 25 Ιουλίου.

Πηγή-Βικιπαιδεία

Χρόνια πολλά λοιπόν σε εσάς που γιορτάζετε και εύχομαι στα άτεκνα ζευγάρια που πασχίζουν να αποκτήσουν ένα παιδί ,να πιστέψουν και να ζητήσουν την βοήθεια από Την μητέρα Της Παναγίας μας ,την Αγία Άννα και όλα θα πάνε καλά αρκεί να πιστέψετε στο θαύμακαι μιλάω εκ πείρας.

Χαλάει ξανά ο καιρός και αυτή τη φορά η ονομασία της κακοκαιρίας λέγεται ''Διδώ''και θα μας δώσει βροχές και καταιγίδες καθώς και χιόνια στα πολύ ορεινά ,η θερμοκρασία θα κυμανθεί 'οπως θα δούμε και παρακάτω ,στα κανονικά επίπεδα για την εποχή που διανύουμε .Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού και τις ειδήσεις της ημέρας  σε τίτλους .

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 9/12/2019

«Διδώ»: Πλησιάζει το νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού και πότε θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

Καιρός - «Διδώ»: Πλησιάζει το νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού και πότε θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, η Διδώ, αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (9/12) και από τα νότια, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών .

Σταδιακή μεταβολή του καιρού από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας και πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Από αργά τη νύχτα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

ΟΙ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ολοι στη... ζυγαριά

Τι φέρνει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος μετά την αποπομπή Διαματάρη

Οι κινήσεις Μητσοτάκη τους επόμενους μήνες θα αφορούν «δομικές» αλλαγές στην κυβερνητική λειτουργία - και όχι τόσο τα πρόσωπα -, με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών.

Βόμβα

Πρόκληση χωρίς τέλος: Ο Ακάρ προτείνει διαμοιρασμό σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αποκάλυψε ο τούρκος υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Σύμφωνα με τούρκο αξιωματούχο, η Αγκυρα προτείνει διαμοιρασμό του φυσικού πλούτου. Περισσότερατερα σε λίγο…

Πρόκληση χωρίς τέλος: Ο Ακάρ προτείνει διαμοιρασμό σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο | tanea.gr

Παιδεία

Επιστρέφει η «τράπεζα θεμάτων» στο Λύκειο – Αλλαγές και στα θεμέλια της εκπαίδευσης

Αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα του Λυκείου προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, περιλαμβάνουν την επαναφορά της τράπεζας θεμάτων.

Επιστρέφει η «τράπεζα θεμάτων» στο Λύκειο – Αλλαγές και στα θεμέλια της εκπαίδευσης | tanea.gr

Να αναγνωριστεί ως στίγμα βαρβαρότητας

Παυλόπουλος : «Θα αγωνισθούμε ν’ αναγνωρισθεί διεθνώς η Γενοκτονία των Ποντίων»

Nα αναγκασθούν οι θύτες να εκφράσουν, τουλάχιστον, μία αναδρομική συγγνώμη.

Παυλόπουλος : «Θα αγωνισθούμε ν’ αναγνωρισθεί διεθνώς η Γενοκτονία των Ποντίων» | tanea.gr

Σκληρή ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να έδωσε την κατάλληλη απάντηση στον Ερντογάν

Την ελπίδα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την «πάγια απάντηση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων» απέναντι στις καταγγελίες για «δήθεν υπόθαλψη τρομοκρατών» εκφράζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσεχώς νέο πλαίσιο

Πρώτη κατοικία : Πότε τελειώνει η προθεσμία για την προστασία της

Ολοκληρώνεται η προθεσμία για την προστασία της πρώτης κατοικίας και θα εφαρμοστεί νέο πλαίσιο ρύθμισης χρεών.

Χρυστούγεννα

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων : Δείτε πότε αρχίζει

Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα τις ημέρες των εορτών. Ποιες Κυριακές θα λειτουργήσουν.

Το εορταστικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 θα τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στον νομό Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ).

-Τα εμπορικά καταστήματα στον Νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Κυριακή 15/12 από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, όπως και τις Κυριακές 22/12 και 29/12, με το αντίστοιχο ωράριο.

-Κλειστά θα παραμείνουν και φέτος τα εμπορικά καταστήματα στον Νομό Θεσσαλονίκης την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη, όπως και Πρωτοχρονιά, ενώ προτείνεται, από τον ΕΣΘ, να μην λειτουργήσουν και την Πέμπτη 2/1/2020.

-Από τη Δευτέρα 16/12 μέχρι και την Παρασκευή 20/12 τα εμπορικά καταστήματα στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 21/12 θα κλείσουν 

στις 18.00 μ.μ 

-Από τη Δευτέρα 16/12 μέχρι και την Παρασκευή 20/12 τα εμπορικά καταστήματα στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 21/12 θα κλείσουν στις 18.00.

-Τη Δευτέρα 23/12 οι καταστηματάρχες θα λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ την επομένη, παραμονή Χριστουγέννων, θα κατεβάσουν ρολά στις 18.00.

-Την Παρασκευή 27/12 οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους κατά τις ώρες 10.00 – 21.00 και το Σάββατο 28/12 από τις 10.00 έως τις 18.00.

-Στις 10 πμ θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα στις 30/12 και θα κλείσουν στις 21.00, ενώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ανοίξουν ρολά την ίδια ώρα και θα τα κατεβάσουν στις 18.00.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων : Δείτε πότε αρχίζει | tanea.gr

Πηγή-Εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ''....διαβάστε περισσότερα 

''ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ''ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1714 Η Οθωμανική αυτοκρατορία κηρύσσει τον πόλεμο στην Βενετία. Είναι ο 7ος πόλεμος ανάμεσά τους και θα έχει ως αποτέλεσμα να εκδιωχθούν οι Βενετσιάνοι από την Πελοπόννησο και να υπαχθεί στους Οθωμανούς.

1793 Εκδίδεται η "The Minerva", η πρώτη καθημερινή εφημερίδα της Νέας Υόρκης, από τον λεξικογράφο Νόα Γουέμπστε

1898 Η πρώτη ημέρα της αυτόνομης Κρήτης. Φτάνει στα Χανιά και αναλαμβάνει Ύπατος Αρμοστής Κρήτης, εκ μέρους των Μεγάλων Δυνάμεων ο διάδοχος πρίγκιπας Γεώργιος.

1905 Με νόμο στη Γαλλία επέρχεται ο διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας

1912 Το υποβρύχιο «Δελφίν», με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Στέφανο Παπαρρηγόπουλο, επιτίθεται με τορπίλες κατά του τουρκικού θωρηκτού «Μετζιτιέ». Είναι η πρώτη αναφερόμενη στην παγκόσμια ναυτική ιστορία επιχείρηση υποβρυχίου

1917 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα τουρκικά στρατεύματα παραδίδουν την Ιερουσαλήμ στα βρετανικά.

1919 Ο Έλληνας πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος αναχωρεί για το Παρίσι, με σκοπό να παραβρεθεί στον καταρτισμό της οριστικής Συνθήκης Ειρήνης με την Τουρκία, της Συνθήκης των Σεβρών.

1921 Πραγματοποιείται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη. Τραυματίζεται στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμό.

1923 Συλλαλητήριο των φιλοβασιλικών οργανώσεων στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Στα επεισόδια που ακολουθούν σκοτώνονται 8 άτομα και τραυματίζονται 16

1935 Υπογράφεται Βρετανογαλλική συμφωνία που ουσιαστικά σήμαινε την παράδοση της Αβυσσινίας (Αιθιοπίας) στην φασιστική Ιταλία (Συμφωνία «Χόαρ-Λαβάλ»).

Η συμφωνία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη Βρετανία και τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να μη τεθεί ποτέ σε εφαρμογή. Η φασιστική Ιταλία τελικά προσάρτησε την Αβυσσινία το Μάη του 1936 (δεύτερος ιταλο-αβυσσινιακός πόλεμος).

1940 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Το χαρμόσυνο άγγελμα της απελευθέρωσης του Αργυροκάστρου μεταδίδεται σε ολόκληρη την Ελλάδα με κωδωνοκρουσίες.

1941 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Κίνα κηρύσσει πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας

1943 Οι Γερμανοί προχωρούν σε ομαδικές δολοφονίες στην Πελοπόννησο. Το όργιο του αίματος θα συνεχιστεί έως τις 13 Δεκέμβρη και θα ολοκληρωθεί με μια από τις φοβερότερες θηριωδίες του ναζισμού, το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.

1963 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραιτείται αιφνιδιαστικά από την αρχηγία του κόμματος της ΕΡΕ και αναχωρεί για το Παρίσι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αμαλία.

1963  Στις ΗΠΑ, το FBI καταλήγει ότι, ο Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ ενήργησε από μόνος του στη δολοφονία του προέδρου Τζον Κένεντι.

1967 Ο Νικολάε Τσαουσέσκου, εκτός από πανίσχυρος γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος, γίνεται και πρόεδρος της Ρουμανία.

1968 Παρουσιάζεται το πρώτο "ποντίκι" για ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ.

1970 Το ζεύγος Κωνσταντίνου και Αμαλίας Καραμανλή υποβάλλει αγωγή διαζυγίου σε γαλλικό δικαστήριο.

1970 Πέθανε ο στρατηγός και πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκολ

1970 Πεθαίνει ο Σοβιετικός Αρμένιος αεροναυπηγός Αρτέμ Μικογιάν, σχεδιαστής πολλών από τα αεροσκάφη τύπου MIG. Για την προσφορά του τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον τίτλο «Ήρωας της Σοσιαλιστικής Εργασίας», «Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης», με το Κρατικό Βραβείο «Στάλιν» και «Λένιν», κ.α.

1972 Συνέρχεται στην Ουγγαρία η 17η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία εκλέγει τον Χαρίλαο Φλωράκη Α’ Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ.

1981 Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει ως νέο αρχηγό της τον Ευάγγελο Αβέρωφ, μετά την παραίτηση του Γεωργίου Ράλλη. Στη σχετική ψηφοφορία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Αβέρωφ λαμβάνει 67 ψήφους, έναντι 32 του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου και 12 του Ιωάννη Μπούτου.

1987 Η πρώτη Ιντιφάντα: Εξέγερση των Παλαιστινίων κατά των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη.

1990. Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς εκλέγεται πρόεδρος της Σερβίας

1992 Ανακοινώνεται από το Μπάκιγχαμ ο χωρισμός του πριγκιπικού ζεύγους Καρόλου - Νταϊάνας.

1994 Στην Κίνα, 312 άτομα, κυρίως παιδιά, σκοτώνονται από πυρκαγιά, που ξεσπά σε κινηματογράφο της πόλης Καραμάι

1994 Η Βρετανική κυβέρνηση και το Σιν Φέιν, η πολιτική πτέρυγα του IRA, αρχίζουν τις πρώτες, μετά από 70 χρόνια, επίσημες συνομιλίες τους.

1996 Το Νόμπελ εναλλακτικής ιατρικής παραλαμβάνει στη Σουηδία, ο Έλληνας ομοιοπαθητικός, Γιώργος Βυθούλκας.

1998 Ο Ολυμπιακός προκρίνεται για πρώτη φορά στα 73 χρόνια της ιστορίας της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, μετά το Κροάσια Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός 1-1 με γκολ του Γιαννακόπουλου.

2000 Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ, του εργατικού κόμματος, ανακοινώνει την παραίτηση του και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

2002 Ο γ.γ του ΟΗΕ παραδίδει στην ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή πλευρά το αναθεωρημένο σχέδιο του για την επίλυση του Κυπριακού. Η ελληνοκυπριακή πλευρά διαπιστώνει βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό κείμενο.

2008 Σε κλίμα οδύνης κηδεύεται στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου ο 16χρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, που σκοτώθηκε από τη σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια

Πηγή-Thepressroom.gr

 

Πριν σας αποχαιρετήσω για σήμερα Δευτέρα 9 του μήνα και πριν σας δώσω ραντεβού για αύριο πάλι να σας ζητήσω μια συγνώμη 

που δεν κατάφερα να βρίσκομαι ''εδ'ω''την Παρασκευή 6 του Δεκέμβρη μιας και γιόρταζε ο σύζυγος και ήθελα να περάσω όμορφα 

  με την οικογένεια μου.Τέλος πάντων όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και να με συμπαθάτε αλλά είμαι μόνη μου ,εννοώ πως δεν 

  έχω βοήθεια και έτσι αναγκαστικά κάποιες στιγμές δεν προλαβαίνω ούτε να ..κατουρίσω συγνώμη κιόλας .

 

 Μαζί αύριο Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε ,χαρείτε την ημέρα ασχέτως αν είναι Δευτέρα ,χαρείτε την ,απολαύστε την και να περάσετε

όμορφα και να ευχαριστείτε Τον Θεό.Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  

 

 

Top