Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Καλημέρα φίλοι μου, να έχουμε μια όμορφη μέρα με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελο...άλλωστε η ζωή είναι πιο ωραία όταν κάνεις όνειρα κι έχεις ελπίδα και τύχη! Έτσι κι εσείς, πάρτε μέρος στον Πασχαλινό διαγωνισμό μας, που είναι μια ευγενική χορηγία από τον γνωστό σε όλους κ.Ιωάννη Βαλερή, για να είστε τυχεροί και να κερδίσετε 20 δώρα αξίας!

Οι εκπαιδευόμενοι αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη ρίψη τους με αλεξίπτωτο .
Ο εκπαιδευτής τους δίνει τις τελευταίες εντολές και οδηγίες για την πτώση τους .

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλός ήλθατε στην μουσική και ενημερωτική στήλη του www.volvinews.gr ,καλημέρα σε όλους ,καλημέρα και στον χορηγό και δωροθέτη μας τον αξιότιμο κύριο Ιωάννη Βαλερή όπου θα προσφέρει και τα 20 μεγάλα δώρα του Πασχαλινού μας διαγωνισμού που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook οπότε να στείλω και εκεί τις καλημέρες μου και να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία.

Με συννεφιά στον δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας θα ψαλλεί σήμερα σε όλες τις Ορθόδοξες εκκλησίες Ο Ακάθιστος Ύμνος Στην Υπεραγία Θεοτόκο.Γαυτό ξεκίνησα και με ένα ολιγόλεπτο βίντεο για να είμαστε μέσα στο κλίμα από τους πιο εξαιρετικούς ,θαυμαστούς και φοβερούς ψαλμούς Στην Παναγία μας .Μύρισε Πάσχα λοιπόν και εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να νιώσουμε και εδώ Τις Άγιες αυτές Ημέρες,βέβαια μαζί θα είμαστε μέχρι και την Μ.Τετάρτη οπότε ότι μπορώ θα προσφέρω μέσα εδώ γιατί έτσι θέλω αλλά και γιατί έτσι πρέπει.Όλα αυτά όμως τις επόμενες ημέρες και εδώ να σας πω ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναλόγως τις δουλειές μου θα αναρτώ και το άρθρο μου ,βλέπετε είναι εβδομάδα των καθαριοτήτων οπότε όταν μπορώ θα κοινοποιώ το άρθρο μου.

Τελικά όλοι παραδεχόμαστε τον υπουργό εξωτερικών Ν.Δένδια που ''έριξε μεγάλη φάπα'' στον Τσαβούσογλου ,το ευχαριστηθήκαμε νομίζω ,ήταν άπο τις καλύτερες στιγμές των τελευταίων ημέρων ,μπράβο λοιπόν στον Ν.Δένδια που τα είπε έξω άπο τα δόντια και μαρτύρισε την αλήθεια μέσα στην Τουρκία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Δήμος Βόλβης Archives - GRTimes.gr

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα νότια θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ.

 
 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Παρασκευή 16 Απριλίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και κυρίως στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοι 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Σάββατο 17 Απριλίου

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, στα νότια 7 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Στα δυτικά σταδιακά από το απόγευμα θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-04-2021
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Από τη νύχτα στα νοτιοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νοτιοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1178 π.Χ. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Ιθάκη, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του ελληνοαργεντινού αστρονόμου Κωνσταντίνου Βαϊκούση και του αργεντίνου βιοφυσικού Μαρσέλο Μανιάσκο.

1810 Αγγλικές δυνάμεις, με τις οποίες συμπράττουν και 500 Έλληνες με αρχηγό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, καταλαμβάνουν τη Λευκάδα, που τελούσε υπό γαλλική κυριαρχία.

1834 Αρχίζει η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Δημήτριου Πλαπούτα στο Ναύπλιο, με την κατηγορία της συνωμοσίας κατά του βασιλιά Όθωνα. Παρά την αντίδραση των δικαστών Τερτσέτη και Πολυζωίδη οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάσθηκαν σε θάνατο. Ωστόσο, στη συνέχεια και υπό το βάρος της ογκούμενης λαϊκής οργής, η ποινή τους μετατράπηκε σε 20ετή κάθειρξη, ενώ μετά την ενηλικίωση του Όθωνα, το 1835, αμνηστεύτηκαν.

1861 Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Αβραάμ Λίνκολν, απαγορεύει τις εμπορικές συναλλαγές με τις Νότιες Πολιτείες της Συνομοσπονδίας, που είχαν επαναστατήσει. Αρχή του αμερικανικού εμφυλίου.

1895 Εκλογές στην Ελλάδα με νικητή τον λαϊκιστή Θεόδωρο Δηλιγιάννη. Ο Χαρίλαος Τρικούπης ηττάται κατά κράτος (δεν εκλέγεται ούτε βουλευτής) και αποχωρεί της πολιτικής. Τη βουλευτική έδρα κέρδισε με 4 ψήφους διαφορά ο Μιλτιάδης Γουλιμής. Τότε ήταν που είπε το «ανθ’ ημών Γουλιμής» που χρησιμοποιούμε και στις ημέρες μας όταν θέλουμε να υποτιμήσουμε κάποιον, να τον υποβαθμίσουμε.

1889 Γεννήθηκε ο Αγγλος ηθοποιός, που άφησε εποχή ως Σαρλό, Τσάρλι Τσάπλιν. Ο Τσάπλιν πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες. Εκείνη όμως που σίγουρα ξεχώρισε –και στην οποία σκηνοθέτης υπήρξε ο ίδιος- ήταν «Ο Μεγάλος Δικτάτορας» (1940), η οποία σατίριζε το ναζισμό. Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παρά την κριτική που δέχτηκε πως ήταν «πέραν του δέοντος» πολιτική.

1919 Ο Μαχάτμα Γκάντι κηρύσσει την 16η Απριλίου ημέρα προσευχής και νηστείας στη μνήμη των Ινδών διαδηλωτών, που σκοτώθηκαν από τους Βρετανούς, στη σφαγή του Αμριτσάρ. Με αυτήν την κίνηση, ο Γκάντι, εμμέσως πλην σαφώς εκφράζει την αντίδραση του στην κυβέρνηση της Βρετανίας

1921 Γεννήθηκε ο βρετανός ηθοποιός, Πίτερ Ουστίνοφ

1924 Η Ελλάδα, συμμετέχοντας στον εορτασμό της εκατονταετηρίδας από το θάνατο του λόρδου Βύρωνα, αποφασίζει να δώσει στον προσφυγικό οικισμό που βρίσκεται κοντά στο Παγκράτι την ονομασία «Βύρωνας».

1943 Στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες λαού, αψηφώντας τα κατασταλτικά μέτρα των δυνάμεων κατοχής, κατεβαίνουν σε διαδήλωση μπροστά στη Γενική Διοίκηση με αίτημα τη ματαίωση της επιστράτευσης που κήρυξαν οι Γερμανοί.

1945 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα αμερικανικά στρατεύματα εισβάλλουν στη Νυρεμβέργη.

1964 Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους.

1970 Το Συμβούλιο της Ευρώπης καταδικάζει την κυβέρνηση της χούντας γιατί παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

1991 Πέθανε ο Ντέιβιντ Λιν, Βρετανός σκηνοθέτης που διακρίθηκε για τις επικές ταινίες του (Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι", "Λόρενς της Αραβίας", "Πέρασμα στην Ινδία")

2001 Στην Ελλάδα, θεσμοθετείται το δικαίωμα στην εξέταση του DNA, γεγονός, που επιτρέπει στους ήδη καταδικασθέντες να προχωρούν στην εξέταση για να πετύχουν αναθεώρηση των ποινών τους και ενδεχόμενη αθώωση

2008 Πεθαίνει ο Αμερικανός μετεωρολόγος Έντουαρντ Λόρεντζ, που ανέπτυξε τη «θεωρία του χάους» και εισήγαγε τον όρο «το σύνδρομο της πεταλούδας».

Πηγή-Thepressroom.gr

Δώρο Πάσχα: Πώς υπολογίζεται για όσους βρίσκονται σε αναστολή εργασίας |  Έθνος

Και πάμε να δούμε τα ,του Πασχαλινού μας διαγωνισμού που όπως σας γράφω καθημερινά διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook και εκεί μπορείτε να συμμετέχετε ως και το Σάββατο Του Λαζάρου μιας και Πρώτα Ο Θεός την επόμενη ημέρα Κυριακή Των Βα'ι'ων θα κάνουμε την μεγάλη μας κλήρωση .

Να καλός ορίσω στην στήλη και τον μεγάλο χορηγό και δωροθέτη μας τον αξιότιμο δημοτικό σύμβουλο και ξανά υποψήφιο για την δημαρχία με τον συνδιασμό ''Τα πάντα για την Βόλβη'' κύριο Ιωάννη Βαλερή .Είναι τιμή μας που έχουμε στην παρέα μας ένα σπουδαίο άνθρωπο με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο στην πλάτη του αλλά δεν θα πω πολλά μιας και ο ίδιος δεν θέλει ,θέλει ότι κάνει να το ξέρει ο ίδιος και όσους βοηθά δίνοντας τους την δυνατότητα να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή  ,θα πω μόνο για την ίδρυση των κοινωνικών παντοπωλείων στον δήμο μας ( Στίβου ,Ν.Απολλωνίας ,και ορεινού όγκου ) όπου εκεί πραγματικά γίνεται ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο ,ένα μεγάλο μπράβο στον αγαπητό μας κύριο Βαλερή καθώς ευχές για να είστε πάντα καλά και να έχετε δύναμη σε ότι επιλέξεται να κάνετε.

20 δώρα λοιπόν για 20 τυχερούς μας φίλους που συμμετέχουν στον διαγωνισμό μας ,ο κύριος Βαλερής απλόχερα και για άλλη μια φορά θα προσφέρει δώρα αξίας για να νιώσετε 20 άνθρωποι και χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ..

4 ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ευρώ  για το Πασχαλινό σας τραπέζι (παράκληση όμως του κυρίου Ιωάννη Βαλερή τα χρήματα αυτά να ξοδευτούν σε Έλληνα επιχειρηματία του δήμου μας )

5 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ( είναι η αλλαγή που έγινε και αντί για 5 κρασιά θα δωθούν 5 σακούλες με τρόφιμα )

Και 11 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΡΟΛΟΓΙΑ ( τις λαμπάδες τις έχει αναλάβει ένας καλλιτέχνης και είναι υπέροχες πραγματικά).

Όλα αύτα περί διαγωνισμού είναι στην ομάδα μας στο facebook και σας περιμένω εκεί μετά την κοινοποίηση που θα κάνω με το σημερινό άρθρο για να αφήσετε τα σχόλια σας και φυσικά να μπείτε στην μεγάλη μας κλήρωση .

  Και να θυμάστε πως πρέπει να κάνετε και τα δυο βήματα που σας ζητάμε για να δηλώσετε συμμετοχές ,εσείς δεν το κάνετε σωστά ,αφήνετε μόνο τα σχόλια σας ,2 τα βήματα που είναι απλά δηλ τα σχόλια σας και like σε κάθε κοινοποίηση του άρθρου ( εννοώ στην καθημερινή κοινοποίηση) Απλά τα πράγματα ,απλά τα βήματα  που δυστυχώς δεν τα κάνετε όλοι ,εύχομαι τις τελευταίες μέρες που έχουμε τον διαγωνισμό στην ομάδα μας να κάνετε σωστά τα βήματα και καλή σας επιτυχία.

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ - Μέρος 1 - YouTube

 

  Έτσι όμορφα θα σας αποχαιρετήσω για το Σαββ/κο ,μαζί ξανά από Δευτέρα Πρώτα Ο θεός όπου ανανεώνουμε το ενημερωτικό μας ραντεβουδάκι.Εαν μπορέσετε σήμερα ένα κεράκι Στην Παναγία μας για να φύγει όλο αυτό το κακό .Σας εύχομαι να έχετε ένα δημιουργικό και ήρεμο Σαββ/κο και να θυμάστε πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ...Φιλιά στα μούτρα σας...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ .

 

 

Top