Authors Anonymous
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Ιουλίου 2014
(0 ψήφοι)

Authors-Anonymous-movie-01Η ταινία αυτή, είναι μια κωμωδία του 2014, με σκηνοθέτη την Ellie Kanner και σεναριογράφο τον David Congalton, και αρκετά χαμηλές κριτικές.

Κάτι που είναι διαφορετικό σε αυτή την ταινία από πολλές που είδα πρόσφατα είναι πως γίνεται με τη μορφή γυρίσματος ενός documentary.

                Η ταινία ξεκινάει παρουσιάζοντας  μια ομάδα συγγραφέων, το πώς κατέληξαν να ασχοληθούν με το αντικείμενο της συγγραφής, αλλά και τις διάφορες αλλαγές στην ζωή τους. Αυτό παίρνει ακόμα πιο έντονη διάσταση όταν μια από την ομάδα, η Hannah (Kaley Cuoco) λαμβάνει ένα τηλεφώνημα για να υπογράψει συμβόλαιο για το νέο της βιβλίο. Τότε όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εκδοθούν, και η συμπεριφορά όλων αλλάζει, προκαλώντας προβλήματα στα πλαίσια της ομάδας.

                Πιστεύω ότι ειδικά με τον τρόπο που παρουσιάζεται η ταινία, χάνει πάρα πολύ το κωμικό στοιχείο της υπόθεσης και γενικά δεν είναι μια ιδιαίτερα χιουμοριστική ταινία. Οι χαρακτήρες είναι λίγο ηλίθιοι θα έλεγα, και ο μόνος ίσως για τον οποίο νιώθω κάπως άσχημα στην αρχή της ταινία είναι ο Henry. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ο μόνος που έχει πολλές γνώσεις πάνω στην συγγραφή και την λογοτεχνία, και είναι αυτός που δέχεται τόσο πολύ αρνητική κριτική.

                Βέβαια ο συγκεκριμένος τρόπος βοηθάει πάρα πολύ στο να γνωρίσεις καλύτερα τους χαρακτήρες, το πώς αντιδράνε το πώς σκέφτονται, το παρελθόν τους. Υπάρχει μια πολύ καλή ανάπτυξη, και ολοκληρωμένη άποψη τον χαρακτήρων που είναι πραγματικά κάτι πολύ καλό.

                Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω πως δεν είναι και η καλύτερη ταινία. Οι κριτικές δικαίως είναι χαμηλές διότι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Προσπαθούν να αποτυπώσουν την πραγματικότητα σε ένα βαθμό των καταστάσεων και αυτό είναι αξιόλογο, και το τέλος είναι πολύ ευχάριστο, αλλά δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε θέμα σεναρίου, ή οπτικών εφέ, ή ακόμη και πλοκής. Εάν θέλετε μπορείτε να την δείτε, απλά να γνωρίζετε να μην περιμένετε πολλά πράγματα από αυτήν την ταινία.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top